5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Λαχείο από τα πάρκα ο Σεμέδο γαι την Αλκή

By on 16 Οκτωβρίου, 2017 0 432 Views

«Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί χάσαμε και βαθμούς στις καθυστερήσεις. Χθες κερδίσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Αλκής κ. Λόππας ο οποίος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και όχι μόνο.
:

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σφικτή ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις, είδαμε ομάδες μεγαλύτερες που δεν τους κέρδισαν. Ο Ολυμπιακός βρήκε και ευκαιρίες πολλές και μας βοήθησε και η τύχη».

Η ομάδα είναι ανάμεσα στις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος…
«Υπάρχει μια τριπλέτα πολύ γρήγορη μπροστά και μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χθες είχαμε πέντε απουσίες και έπαιξαν Κύπριοι αρκετοί και ήταν σημαντικό καθώς τα πήγαν πολύ καλά».

Για το Κυπριακό υλικό…
«Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Λοιζίδη ο οποίος σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερος. Ο κάθε παίκτης θέλει τα παιχνίδια του. Εμάς μας βγήκε χθες γιατί έδωσαν πάθος οι Κύπριοι. Είναι μια άλλη κατάσταση όταν παίζουν Κύπριοι. Δεν λέω ότι οι άλλοι δεν έβγαλαν πάθος αλλά είναι διαφορετικό με Κύπριους».

Για τον ενδιαφέρον άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές της Αλκής…
«Έγινε κάποια συζήτηση για τον Σεμέδο με το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο στο τραπέζι. Υπάρχει και από το εξωτερικό ενδιαφέρον. Όταν ήρθε τον ρώτησα που έπαιζες, έπαιζε στα πάρκα. Τον έφερε ένας φίλος του και του είπα ότι θα παίζει και θα του δίνουμε κάποια χρήματα σαν χαρτζιλίκι. Είναι λαχείο».