28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Αντίδραση… Ομόνοιας και νίκη με ανατροπή

By on 24 Οκτωβρίου, 2017 0 688 Views

Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 36′ μετά απο γκολ του Πόλιανετς αλλά η αντίδραση της ήταν άμεση με τον Μαργκάσα που τα έκανε όλα στο Αμμόχωστος και στο Β ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή με πέναλτι που κέρδισε εκτέλεσε ο Νταρμπθσάιαρ και το τελικό 3-1πέτυχε στο 90′ ο Λόπες που ήταν ο δημιουργός του γκολ ισοφάρισης.

Home Top News Ανατροπή, τριάρα και πρώτο «διπλό» για Ομόνοια!
TOP NEWSΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΜΟΝΟΙΑ
Ανατροπή, τριάρα και πρώτο «διπλό» για Ομόνοια!
By Super Sport FM – 24/10/2017 21:57 157

Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα με γκολ του Πόλιανετς, αλλά αντέδρασε και με τους Μαργκάσα, Ντάρμπισαϊαρ και Λόπες να βρίσκουν δίχτυα, πήρε τη νίκη με 3-1.

Το παιχνίδι:

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από πεντάλεπτη διακοπή στα αρχικά στάδια και ουσιαστικά οι προσπάθειες των δυο ομάδων άρχισαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι «πράσινοι» πλησίασαν στο γκολ στο 13΄ με ψαλιδάκι του Μαργκάσα που πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Βεσελόφσκι. Από τη πλευρά της η Νέα Σαλαμίνα κράτησε μπάλα στο πρώτο 20λεπτο αλλά οι προσπάθειες των Νταμάχου, Ρόκε και Μπριτζίτο δεν ανησύχησαν τον Φελτζούιζεν. Σταδιακά η Ομόνοια κράτησε περισσότερο μπάλα χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των «ερυθρολεύκων», που στο 36΄ πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Πόλιανετς, ο οποίος από μακρινή απόσταση κατέβασε τη μπάλα και νίκησε τον Φελτχούιζεν. Η απάντηση από την Ομόνοια ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Λόπες έκανε το γύρισμα και ο Μαργκάσα με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα καλό σουτ του Τζαρσίνιο στο 43΄ έφυγε πάνω από τα δοκάρια με τις δυο ομάδες να οδηγούνται με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη της επανάληψης η Ομόνοια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται στα αμυντικά κυρίως καθήκοντα τους. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου πλησίασε στο γκολ στο 56΄ όταν ο Κατελάρης πήρε τη κεφαλιά, ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε το πλασέ αλλά ο Βεσελόφσκι απέκρουσε. Το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει με τον Κατελάρη να χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει το 79’΄ όταν μπροστά από τον Βεσελόφσκι πλάσαρε ψηλά έξω. Στο 83′ τα δεδομένα στο παιχνίδια διαφοροποιήθηκαν όταν ο Ντάρμπισαϊαρ ανατράπηκε από τον Βεσελόφσκι και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος που ευστόχησε και ολοκλήρωσε την ανατροπή για το «τριφύλλι». Στην εκπνοή μάλιστα του αγώνα ο Λόπες έστειλε με δυνατό σουτ και αυτός τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 δίνοντας το έναυσμα για πανηγύρια στην κερκίδα.

Κίτρινες: Πόλιανετς, Βοσκανιάν, Ρόκε (3), Μανογιάν, Βεσελόφσκι.

Κόκκινες:

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Βοηθοί: Μιχάλης Μαρίνου, Χρίστος Ε. Χρίστου.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Καρώ, Βοσκανιάν(62΄ Σεργίου), Κορέια, Νταμάχου, Ρέινολντς, Μπρατζίτο, Ρόκε, Σανγκόι(66΄ Μανογιάν), Πόλιανετς.

Ομόνοια: Φελτχούιζεν, Τζαϊλσον, Καντέ, Γουίλιαμ(46΄ Κατελάρης), Φαμπρίσιο, Μαδούρο(45+5΄ Κανού), Σοάρες, Μαργκάσα, Τζαρσίνιο(80΄ Χριστοφή), Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ.