28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Να σταματήσει η κακοδαιμονία περιμένουν στο ΑΠΟΕΛ

By on 24 Οκτωβρίου, 2017 0 770 Views

Για τα θέματα που αφορούν στο ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος. Οι δηλώσεις του:

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε κληθεί να αγωνιστούμε με τις δυο ομάδες οι οποίες παλεύουμε τα τελευταία χρόνια για τον τίτλο, είμαστε σε μια χρονική περίοδο δύσκολη, προερχόμαστε από ευρωπαϊκό παιγνίδι, από άλλο ντέρμπι και υπάρχουν κι αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αυτό που επιδιώκει όμως το ΑΠΟΕΛ σε όλα τα παιγνίδια είναι να πηγαίνουμε για να κερδίζουμε».

«Με την ΑΕΚ δεν επιτεύχθηκε αυτό στον βαθμό που θέλαμε, είχαν προκύψει και εκεί προβλήματα. Θα πάμε για τη νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ακόμη και με αυτές τις οκτώ απουσίες…»

«Είναι παιγνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Θέλουμε να προσθέσουμε βαθμούς και να αποκτήσουμε ψυχολογία και να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν είναι κομβικά αυτά τα παιγνίδια, αν έχει πληγωθεί ο εγωισμός του ΑΠΟΕΛιστα το αντιλαμβανόμαστε, η ομάδα θα κερδίσει αρκετά παιγνίδια στη συνέχεια για να πετύχει τον στόχο της. Η υπερβολική αντίδραση που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 24ωρα, είναι μεγάλες οι προσδοκίες».

«Οι παίκτες είναι οι πρώτοι που δεν νιώθουν καλά όταν υπάρχει ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι τα συνεχόμενα παιγνίδια και οι πολλές απουσίες. Το ΑΠΟΕΛ θα γίνει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια, φτάνει να σταματήσει αυτή η κακοδαιμονία που έχουμε»

«Θα πάμε με αυτούς που έχουμε, αλλά και εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ. Στις δύσκολες στιγμές είναι που χρειάζεται στήριξη η ομάδα».

Για Πέρεζ: «Έχει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο από τον περασμένο Δεκέμβριο. Θα τον δει στις προπονήσεις ο κ. Δώνης, είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Περιμένουμε τα έγγραφα του, δεν έχει έρθει ακόμη το πιστοποιητικό εγγραφής του»

«Ο Βάτερμαν βρίσκεται στο Άμστερνταμ έχει εξεταστεί από ειδικό γιατρό και θα αποφασιστεί πότε θα μπει αύριο-μεθαύριο στο χειρουργείο».