3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επανήλθε η ΑΕΚ και συνεχίζει την ανοδική της πορεία

Επανήλθε η ΑΕΚ και συνεχίζει την ανοδική της πορεία

By on 25 Οκτωβρίου, 2017 0 907 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για το διπλό της ομάδας τους το Μακάρειο επί της Δόξας και για την συνέχεια.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ξεπεράσαμε άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο. Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση μας. Προηγηθήκαμε νωρίς, ισοφαριστήκαμε και χρειάστηκε να βάλουμε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη. Η ομάδα συνέχισε από εκεί που έμεινε στο ντέρμπι παρά τις αλλαγές. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Τέλος καλό, όλα καλά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Αλκή» είπε αρχικά στον Super sport fm 104.
Νιώθετε ότι είστε κοντά στο να βγάλετε πολύ καλά ένα βαρύ πρόγραμμα;
«Δεν νιώθουμε ότι πετύχει τίποτα, δώσαμε μόλις εννιά παιχνίδια. Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι αφήσαμε πίσω ένα κακό διάστημα με εκείνες τις δύο ήττες και την ισοπαλία με την Ανόρθωση. Η ομάδα δούλεψε, επανέρχεται και συνεχίζει την ανοδική πορεία. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δείχνουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και με ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύτερη ψυχολογία θα επιδιώξουμε να ανέβουμε ακόμα περισσότερο».

Τα γκολ σας ήρθαν σε σημεία κλειδιά και το διαχειριστήκατε καλά…
«Αν πάρουμε γενικά την εικόνα των δύο ημιχρόνων, αρχίσαμε σωστά αλλά δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Δεχθήκαμε ένα όμορφο γκολ αλλά στην επανάληψη το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς δεν επέτρεψε να μαζευτεί και περισσότερο άγχος. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι και φαινόταν ότι εμείς μπορούσαμε να σκοράρουμε τρίτο γκολ όπως και έγινε. Βάλαμε άλλα τρία γκολ, ο βασικός μας επιθετικός διατηρεί τόσο στενή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα και σε γενικές γραμμές η ομάδα δείχνει ένα σωστό αγωνιστικά πρόσωπο».

Για την χρησιμοποίηση και άλλων ποδοσφαιριστών και για το γεγονός ότι θα χρειαστούν όλοι μέσα στην χρονιά;
«Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, πρέπει να παίρνουν τις ευκαιρίες τους και να τις αξιοποιούν».
Για το παιχνίδι με την Αλκή…
«Τώρα παίζουμε στο Αμμόχωστος στο οποίο δεν έχουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αλλά τώρα αλλάζει ο αντίπαλος. Πάμε με σοβαρότητα και με την βοήθεια του κόσμου που θέλουμε να έρθει να μας βοηθήσει να πάρουμε άλλη μια νίκη».