1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Εφιάλτης το Λονδίνο για την Ρεάλ γράφουν οι Ισπανοί

Εφιάλτης το Λονδίνο για την Ρεάλ γράφουν οι Ισπανοί

By on 2 Νοεμβρίου, 2017 0 627 Views

H κρίση, που αρχίζει και πλήττει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοένα και βαθαίνει. Μετά την ήττα από τη Ζιρόνα για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ζιντάν, ηττήθηκε 3-1 από την Τότεναμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό της σερί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες τους, μετά το -8 στο πρωτάθλημα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, έχουν να διαχειριστούν και την ήττα της Τετάρτης (1/11) στο Champions League από την Τότεναμ. Η πρώτη θέση του γκρουπ απομακρύνεται, αυξάνοντας τα σύννεφα πάνω από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Σε αυτά ακριβώς τα προβλήματα στέκονται και τα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων, τονίζοντας, πως η κρίση που πλήττει τους Μαδριλένους, βαθαίνει ολοένα και περισσότερο. Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρουν:


As: ”Εφιάλτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο. Κερδισμένος της μάχης των πάγκων ο Ποκετίνο έναντι του Ζιντάν”.

Marca: ”Μετά το πρωτάθλημα, προβλήματα και στο Champions League για τη Ρεάλ. H Τότεναμ υποχρέωσε τον Ζιντάν στη πιο βαριά ήττα της θητείας του”.


Sport: ”Η Τότεναμ ‘χόρεψε’ τη Ρεάλ και τις μείωσε τις πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου”.

Mundo Deportivo: ”Επανάληψη της Μαδρίτης. Η Ρεάλ απέτυχε να κερδίσει την Τότεναμ στο Γουέμπλει και πλέον βρίσκεται σε βαθιά κρίση”.