6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τη φόρα της η ΑΕΛ τρίποντο με τριάρα .Υποχώρηση της Αλκής

Με τη φόρα της η ΑΕΛ τρίποντο με τριάρα .Υποχώρηση της Αλκής

By on 5 Νοεμβρίου, 2017 0 371 Views

Η ΑΕΛ με καλή εμφάνιση κπερδισε με 3-0 την Αλκή στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta πετυχαίνοντας την τρίτη της διαδοχική νίκη. Λαφράνς στο 8΄, Αρουαμπαρένα στο 77΄ και Σασί στο 90+1 τα γκολ της ομάδας της Λεμεσού. Ο Βάσκος είχε και χαμένο πέναλτι λίγο πριν σκοράρει ενώ , η Αλκή στα τελευταία 15 λεπτά έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φραγκέσκου στην φάση του πέναλτι.
Με την επιτυχία αυτή, η λεμεσιανή ομάδα έφτασε στους 19 βαθμούς και στην 3η θέση. Η Αλκή η οποία δέχθηκε την 6η ήττα έμεινε στους 9 βαθμούς.

Καλύτερη η ΑΕΛ έφτασε δίκαια στη νίκη με γκολ τα οποία πέτυχαν οι Λαφράνς (8΄), Αρουαμπαρένα (77΄) και Σάσι (90+1΄). Η νικήτρια έχασε πέναλτι με τον Αρουαμπαρένα στο 71΄ και είχε δοκάρι με τον Σίλβα στο 75΄’.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Ενγκομό, Σεμέδο (76΄Ντουβεντρού), Χαρής, Ντικρουζά (84΄ Καλλής), Ιτούα (64΄ Τριμπό), Φαμπρίτσιο, Μπιλάλ, Ντιακιτέ

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Χαραλάμπους, Ντουβεντρού, Μανώλη, Γαβριηλίδης, Αντρέου, Βασίλεφ, Λοϊζίδης, Καλλής, Τριμπό, Ψύχας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιάννης Αναστασίου (Ν. Εγγλέζου, Π. Πέτρου) Α. Κωνσταντίνου (Μ. Παπαβαρνάβας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλνταίρ/ Ενγκομό (3η), Ντιακιτέ (3η), Ντικρουζάμ Φαμπρίτσιο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φραγκέσκου(2η κίτρινη)