3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Περίπατος με πεντάρα του Ολυμπιακού Πειραιώς

By on 5 Νοεμβρίου, 2017 0 688 Views

Ένας… αφινισμένος και τρομερός Ολυμπιακός και σε πολύ μεγάλα κέφια διέλυσε τον Πλατανιά από το 2ο κιόλας λεπτό στο μεταξύ τους ματς στο Φάληρο. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας απόλυτη κυριαρχία στο ματς του Καραϊσκάκη (σ.σ. στο μεγαλύτερό του μέρος) επικράτησαν ιδιαίτερα άνετα και δίκαια με σκορ 5-1 χάρις στα γκολ των Πάρντο (2), Μποτία, Σισέ και Ανσαριφάρντ. Σούπερ ματς από Μάριν και πολύ καλός και ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Ολυμπιακός ξέσπασε και πραγματοποίησε μία εμφάνιση μεστή και εμφατική που είχε ανάγκη από κάθε άποψη σε αυτό το χρονικό σημείο. Ο Πλατανιάς προσπάθησε μόνο προς το τέλος και μείωσε με τον πιτσιρικά Παπανικολάου. Είναι πιθανότατα το κορυφαίο ματς φέτος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Μποτία (46′ Νικολάου), Ρομαό (66′ Μάρτινς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε (71′ Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Παπέ Σισέ, Φιγκέιρας και Πάρντο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον (70′ Παπανικολάου), Πλιάτσικας (λ.τρ. 23′ Ντικαμονά, λ.τρ. 76′ Πριντέτα), Πατράλης, Ενσικουλού, Στάμου και Μπούτνικ.