4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σημάδια βελτίωσης στη Ν.Σαλαμίνα.Ζητούν κατανόηση για Μακρίεφ

Σημάδια βελτίωσης στη Ν.Σαλαμίνα.Ζητούν κατανόηση για Μακρίεφ

By on 6 Νοεμβρίου, 2017 0 638 Views

Τα σημάδια βελτίωσης της Νέας Σαλαμίνας είναι ευδιάκριτα ανεξέρτητα αν δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ερμή.Το χαμένο πέναλτι και χαμένες ευκαιρίες κόστισαν δυο βαθμούς ωστόσο όλοι αναμένουν πως θα έρθει μια καλή νίκη που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση των παικτών και στον τεμέα ψυχολογίας δίνει σημασία ο Πουρσαϊτίδης παράλληλα με την δουλειά που κάνει στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.Ασφαλώς άξιζε τη νίκη χθες η Ν.Σαλαμίνα όμως η ουσία είναι ότι δεν κέρδισε ένα παιγνίδι που ήταν δικό της .Παράλληλα προέκυψε θέμα και με τον Μακρίεφ που έδειξε χολωμένος με τον κόσμο .

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος της ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

Για τη νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στον Ερμή…

«Μας βρίσκει και πάλι προβληματισμένους. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, φτιάξαμε ευκαιρίες, όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο. Το καλό είναι ότι δεν μείναμε μακριά. Είναι έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή και εμείς θα βασιστούμε σε αυτές τις καλές εμφανίσεις. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας για να φέρουμε την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο».

Για τον Σανγκόι…

«Στα τελευταία παιχνίδια είναι ανεβασμένος και βοηθά την ομάδα. Βλέπουμε στα μάτια του τον άνθρωπο που θα δώσει πολλές λύσεις. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι και θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια».

Για την συνέχεια…

«Υπάρχει μια διακοπή και κρίνεται ως ευεργετική. Θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε όλο το επιτελείο να δουλέψει και να βελτιώσει πολλά πράγματα και αδυναμίες».

Για τα αγωνιστικά…

«Γκράσι και Μιντίκκης θα είναι ετοιμοπόλεμοι μετά τη διακοπή. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετώπισαν οι Μανογιάν, Σανγκόι και Μπριτζίτο και η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί».

Για την χειρονομία του Μακρίεφ προς τον κόσμο μετά το γκολ που πέτυχε…

«Δεν είναι σωστό από ένα επαγγελματία να κάνει χειρονομίες. Μας βρίσκει αντίθετους, όμως υπάρχει αδικία. Ο Μακρίεφ μας βοήθησε πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση και ο κόσμος θα πρέπει να τον στηρίξει. Δεν αμφισβητεί κανένας την αξία του. Νιώθει και ο ίδιος την πίεση και ίσως για αυτό λειτούργησε απρεπώς. Πρέπει να μπαίνουμε στη ψυχολογία του παίκτη. Αγαπά την ομάδα και προσπαθεί να την βοηθήσει».