6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην Εθνική Ελπίδων

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην Εθνική Ελπίδων

By on 8 Νοεμβρίου, 2017 0 1035 Views

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός των Ελπίδων, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για τον αγώνα με το Βέλγιο, το παιχνίδι με την Ουγγαρία που ακολουθεί και όλα όσα αφορούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για την κατάσταση στο Βέλγιο:

«Είναι αρκετό το κρύο, ψιλοβρέχει αλλά θα προσαρμοστούμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Το ευχάριστο για εμάς είναι πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Είναι ευχάριστο ότι έπαιξαν και περισσότερα παιδιά στις ομάδες τους, αυτό τους δίνει ψυχολογία και βοηθάει γενικότερα την ομάδα».

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο παιχνίδι με το Βέλγιο:

«Για εμάς είναι δύσκολο να διαχειριστούμε δεύτερο παιχνίδι που είναι κοντά με άλλο. Αυτό έγινε στο πρώτο παιχνίδι με το Βέλγιο. Αυτή τη φορά παίζουμε στη δική τους έδρα και αυτό τους δίνει περισσότερη δυναμική, αν και η ομάδα μας είναι πιο ξεκούραστη τώρα. Δεν παραγνωρίζουμε όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς».

Για τη συνέχεια στον όμιλο της Εθνικής:

«Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με την Ουγγαρία γιατί αν ηττηθεί από την Σουηδία τώρα και τη νικήσουμε εμείς στην «ΑΡΕΝΑ» θα αποκτήσουμε μια διαφορά για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ίσως αλλάξουν και κάποια πράγματα στην Εθνική, να ανέβουν κάποια παιδιά στην Εθνική Ανδρών. Υπάρχει μια συζήτηση και μια συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό των Ανδρών».