6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Πανέτοιμη η Εθνική Ελπίδων για τον αυριανό αγώνα

By on 8 Νοεμβρίου, 2017 0 814 Views

Φωτογραφία της αποστολής της Εθνικής μας πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης.
——————————————-

Με προπόνηση στο Στάδιο «Den Dreef» συνεχίστηκε απόψε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στη διάθεση της με στόχο μια διεκδικητική παρουσία απέναντι στην ομάδα που μας κέρδισε πριν από ένα μήνα στην Κύπρο.

Ο Νίκος Ανδρονίκου όπως και σε προηγούμενες προπονήσεις, αλλά και στις αναλύσεις του, αφιερώνει μεγάλο μέρος της σε θέματα τακτικής.

Μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους προηγούμενους αγώνες, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Ζαχαρίου που κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή στο εξωτερικό.

Οι διεθνείς μας δηλώνουν πανέτοιμοι για τις δύσκολες εξετάσεις της Πέμπτης και προσδοκούν στο καλύτερο δυνατό.

«Είμαστε εδώ με στόχο να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε διεκδικητικοί και στο Βέλγιο.

Μετά από τέσσερις επίσημους αγώνες αυτή η ομάδα έδειξε πως μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον όμιλο μας και για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε διεκδικητικοί σε όλους τους αγώνες» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Καρό.

Το παιχνίδι της Πέμπτης θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδίδεται απευθείας από το κανάλι PROXIMUS TV.

Ο αγώνας με το Βέλγιο έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την κατάταξη του ομίλου μας. Όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το σκηνικό, όλες οι ομάδες δικαιούνται να ελπίζουν αφού μόνο η Μάλτα δεν πήρε βαθμολογικό κέρδος.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας είναι διαμορφωμένη ως ακολούθως:

1. ΒΕΛΓΙΟ 4 2 2 0 5 2 8
2. ΣΟΥΗΔΙΑ 3 2 1 0 8 2 7
3. ΚΥΠΡΟΣ 4 2 0 2 5 8 6
4. ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2 1 1 0 2 1 4
5. ΤΟΥΡΚΙΑ 3 0 2 1 1 2 2
6. ΜΑΛΤΑ 4 0 0 4 3 9 0

Για τον όμιλο μας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες Μάλτα – Τουρκία και Ουγγαρία – Σουηδία.