5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ: Όταν ο κόσμος σε χειροκροτεί αυτό λέει πολλά…

ΠΑΜΠΟΣ: Όταν ο κόσμος σε χειροκροτεί αυτό λέει πολλά…

By on 17 Νοεμβρίου, 2017 0 779 Views

Δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, παρά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ.

«Στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τακτική. Ήμασταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα, ενώ κινδυνέψαμε και εμείς σε αυτό το διάστημα. Από τη στιγμή που είχαμε τέτοια απόδοση και δεν πήραμε τους βαθμούς, θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα. Έπαιξε ρόλο όμως ρόλο η εμπειρία σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Όσες ευκαιρίες βρήκε το ΑΠΟΕΛ, πέτυχε γκολ. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα είχαμε πολλές τελικές. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε πολλά σουτ, ενώ ήταν και η ατυχία. Αυτή την Ομόνοια θέλω να βλέπω. Όταν χάνεις από το ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος σε χειροκροτεί αυτό λέει πολλά. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Το ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρη ομάδα και εμείς θα συνεχίσουμε. Αν έχουμε αυτές τις εμφανίσεις η Ομόνοια μόνο μπροστά μπορεί να πάει. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του».

Για τη συνέχεια…

«Για μένα ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της Ομόνοιας. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι εκεί που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στα παιχνίδια που δεν είναι ντέρμπι. Εκεί χάθηκαν πολλοί βαθμοί. Αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα δούμε τι θα κάνουμε τον Γενάρη για να κάνουμε την Ομόνοια πιο δυνατή».