6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H ευκαιρία του Ολυμπιακού για αντεπίθεση στην Super League

H ευκαιρία του Ολυμπιακού για αντεπίθεση στην Super League

By on 18 Νοεμβρίου, 2017 0 694 Views

Oι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να το συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν πριν τη διακοπή, όταν και είχαν επικρατήσει εύκολα με 5-1 του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη. Το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό αποτελεί ευκαιρία για τους παίκτες του Τάκη Λεμονή να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και να βάλουν στόχο ένα σερί νικών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ελπίζοντας να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ο Οφόε δεν ήταν 100% έτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, για να προφυλαχθεί ενόψει του ματς με τη Σπόρτινγκ, ενώ εκτός έμειναν και οι Βούκοβιτς, Ρομαό και Μπεν. Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Σεμπά, ο οποίος είναι πιθανό να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον Λεβαδειακό, ο οποίος παραμένει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, ο Ζοσέ Ανιγκό δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Μεντί και Νιασέ, αλλά και τον τραυματία Μπραντάο.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής ανοίγει στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κέρκυρα. Η ομάδα της Φθιώτιδας μαζεύει δεξιά και αριστερά βαθμούς και διατηρείται κοντά στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Το ίδιο και η Κέρκυρα, η οποία ωστόσο βρίσκεται πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη μετά και το εντός έδρας 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με τη Λάρισα. Ο Βουό αποτελεί τη μοναδική απουσία για τη Λαμία, τη στιγμή που η Κέρκυρα πηγαίνει με αρκετές απουσίες καθώς εκτός έμειναν οι Τουράμ, Βενέτης και Ντιόγκο.

Στη Λάρισα, η ΑΕΛ, που έχει μαζέψει επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια και κατάφερε να βγει από τη διακεκαυμένη ζώνη, υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να είναι επίσης στα πάνω της μετά το χορταστικό 4-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες οι ομάδες σε… καλό φεγγάρι πριν τη διακοπή, με τους γηπεδούχους να μην υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Φατιόν και τον Απόλλωνα Σμύρνης να αφήνει εκτός τους Σιατραβάνη και Μπαρτολίνι, ενώ επανέρχεται ο Κύργιας.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Λαμία – Κέρκυρα (15:00 – NS3)

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης (17:15 – NS1)

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (19:30 – NS2)