3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα…

Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα…

By on 20 Νοεμβρίου, 2017 0 560 Views

Η Ευρώπη δεν αφήνει αδιάφορο τον Απόλλωνα αφού μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τέτοιους αγώνες όπως η Λιόν ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα .Το ρόστερ είναι πλήρες αλλά αν χρειαστεί ενίσχυση η διοίκηση δεν θα διαστάσει να κάνει ότι της ζητήσει ο προπονητής.

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής.

«Είναι σημαντικό να παίζουμε σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Ξέραμε τις συνέπειες με την κούραση όμως θεωρούμε ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά μέχρι τώρα το υλικό που έχουμε. Όταν ένας Παίκτης που μπαίνει σαν αλλαγή είναι ισάξιος με αυτόν που βγαίνει είναι πολύ σημαντικό πράγμα» είπε αρχικά.

Σας δυσκόλεψε η Αλκή…
«Δεν ξαφνιαστήκαμε με την απόδοση της Αλκής και περιμέναμε τις δυσκολίες. Και οι άλλοι μεγάλοι δυσκολεύτηκαν απέναντι της. Σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε έστω και δύσκολα να πάρουμε τη νίκη και προχωράμε».

Πάτε κομπλέ στην Γαλλία…
«Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα και ο προπονητής θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Θα πάμε στην Γαλλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Παίζουμε με ένα μεγαθήριο αλλά δεν θα πάμε για διακοπές. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν έρθει θετικό αποτέλεσμα θα είναι ευπρόσδεκτο. Παίξαμε στα ίσα όλες τις ομάδες και είναι θετικό που καταφέρνουμε να σκοράρουμε και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας έδωσαν και βαθμούς αυτά τα γκολ και είναι σημαντικό».

Είναι σημαντικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια…
«Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε από τέτοιοι είδους παιχνίδια και θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν».

Για τον κόσμο…
«Ευχαριστήσαμε όλους όσους βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος». Θέλουμε πολύ περισσότερους, έκανε και ένα μικρό παράπονο ο προπονητής. Είναι η μεγάλη μας δύναμη ο κόσμος. Ευελπιστούμε ότι με την απόδοση μας θα τους αναγκάσουμε να έρθουν όλοι στο γήπεδο».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…
«Είναι ένα θέμα που δεν μας έχει απασχολήσει γιατί έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Θα ακούσουμε και τον προπονητή μας και οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να δυναμώσουμε την ομάδα θα το κάνουμε. Είναι δύσκολο γιατί για να αποκτηθεί κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος άλλος. Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και αν ο προπονητής θεωρήσει ότι χρειαζόμαστε οποιαδήποτε ενίσχυση για να υλοποιήσουμε αυτό τον στόχο θα το κάνουμε».