6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΥΑ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ:θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο

ΕΥΑ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ:θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο

By on 21 Νοεμβρίου, 2017 0 526 Views

Η φετινή αγωνιστική περίοδος άρχισε και συνεχίζεται με καλύτερες προοπτικές για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην 20η χρονιά που διοργανώνεται Πρωτάθλημα Γυναικών από την ΚΟΠ.

Η συμμετοχή δέκα ομάδων, ο συναγωνισμός στην πάνω ζώνη της βαθμολογίας και η προβολή των αγώνων με την στήριξη της Ομοσπονδίας μέσω της Cytavision, δημιούργησε ομολογουμένως νέα δεδομένα και οι πρωταγωνίστριες εκφράζονται με αισιοδοξία για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

«Η απόφαση για προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στην τηλεόραση πιστεύω πως θα έχει πολύπλευρο όφελος για το ίδιο το άθλημα και μέσα από την πορεία του χρόνου θα φανούν τα θετικά της αποτελέσματα.

Αυτή η κίνηση της ΚΟΠ θα βοηθήσει σημαντικά στη διαφήμιση του αθλήματος και σίγουρα θα ωθήσει περισσότερα κορίτσια για να ασχοληθούν ενεργά με το ποδόσφαιρο» επισημαίνει χαρακτηριστικά η διεθνής μας τερματοφύλακας Εύα Κουτσόφτα που αγωνίζεται στην Barcelona και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Διανύουμε μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο σίγουρα είναι πολύ καλό για το Πρωτάθλημα. Όπως φάνηκε και μέσα από τα ντέρμπι, κριτήριο για την κατάκτηση της κορυφής θα είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Πιστεύω πως η δική μας ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη φέτος και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο. Ο Απόλλωνας και η ΑΕ Αμμοχώστου έχουν τη δική τους δυναμική, είναι καλά στελεχωμένες ομάδες όμως η Barcelona μπορεί να τα καταφέρει και να επικρατήσει σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Η Εύα Κουτσόφτα ξεκίνησε την καριέρα της από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ακολούθως αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων, που για αρκετά χρόνια πρωταγωνιστούσε. Μετά κατέληξε στον Απόλλωνα και από την περσινή χρονιά μετακόμισε στην Barcelona.