28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πράσινο φως απο την ΚΟΠ στη Ν.Σαλαμίνα για τερματοφύλακα

Πράσινο φως απο την ΚΟΠ στη Ν.Σαλαμίνα για τερματοφύλακα

By on 22 Νοεμβρίου, 2017 0 581 Views

Η Ν.Σαλαμίνα μετά τον τραυματισμό και του Βεσελόφσκι πήρε έγκριση από την ΚΟΠ για να αντικαταστήσει τον Στυλιανού.Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα, την συμφωνία με τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Κίρεφ ,την απόφαση της ΚΟΠ και το σημαντικό παιχνίδι με την Αλκή.

«Στείλαμε και τις εξετάσεις του Βεσελόφσκι για να τις δει η ΚΟΠ και πήραμε την έγκριση για να πάρουμε τερματοφύλακα, καταλήξαμε σε προφορική συμφωνία με τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Κίρεβ και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί» είπε για το θέμα τερματοφύλακα.

Ποια είναι η κατάσταση του Βεσελόφσκι;
«Ο Βεσελόφσκι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες και είναι δύσκολο να πας κάποιο νεαρό να παίξει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια»
Για το παιχνίδι με την Αλκή…
«Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα. Είναι κομβικό το σημείο γιατί νίκη παίρνεις ανάσα και είσαι κοντά με τις υπόλοιπε πέντε ομάδες. Θα είναι σημαντικό και από ψυχολογικής πλευράς. Κουραστήκαμε να μένουμε στις καλές εμφανίσεις. Η δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη φαίνεται αλλά πρέπει να έρθει και η νίκη για να χτίσουμε και στο κομμάτι ψυχολογία. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι με καλές παρουσίες να μην παίρνουν αποτελέσματα. Είναι και η μεταγραφική περίοδος που έρχεται για να ενισχυθούμε και να βγούμε πιο δυνατοί».