4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Άλλο επίπεδο η Λιόν και βαριά ήττα για τον Απόλλωνα

By on 24 Νοεμβρίου, 2017 0 790 Views

Μπορεί ο Απόλλωνας να προσπάθησε και να είχε καλά διαστήματα και καλές προσπάθειες ωστόσο η Λυόν ήταν ποιοτικά ισχυρός αντίπαλος και ασφαλώς ανλωτερου επιπέδου και το 4-0 μπορεί να είναι βαρύ αλλά δεν μειώνει την προσπάθεια της ομάδας της Λεμεσού.

Σε ένα «καταραμένο» τρίλεπτο γκρεμίστηκαν οι ελπίδες που βάσιμα είχε κτίσει ο Απόλλωνας με την παρουσία του ως τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αφού έχασε κλασσικές ευκαιρίες, δέχθηκε δυο απανωτά γκολ στο 29΄ από τον Ντιακχιμπέ και στο 32΄ από τον Φεκίρ όταν υπέπεσε σε λάθη τα οποία πλήρωσε.

Στην επανάληψη ο Μαριάνο με κεφαλιά (67΄) έκανε το 3-0 και στο 90΄ ο Μαολιντά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Άξιζε καλύτερης μοίρας ο Απόλλωνας που έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά και να μειώσει το σκορ. Έπαιξε ανοικτά τη γαλλική ομάδα, δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και αυτό που του έλειψε ήταν το γκολ. Πάντως έχει να λέει ότι το πρώτο γκολ που άνοιξε το δρόμο στη νίκη για τη Λιόν σημειώθηκε από θέση οφσάιντ. Αν απέφευγε και ορισμένα λάθη στην άμυνα θα ήταν ακόμη καλύτερα.

ΛΙΟΝ (Μπ.Ζενεσιό): Λόπες, Μαρσιάλ, Ράφαελ, Μορέλ (46΄ Τουσάρτ), Μαρσέλο, Ντιακχαμπί, Ντομπελέ, Ντεμπάι (73΄ Μαολίντα), Τραορέ (16΄ Αουάρ), Φεκίρ, Μαριάνο

Στον πάγκο: Γκορκελίν, Γκουιρί, Μεντί, Τέτε

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Ζοάο Πέδρο, Σακέτι, Άλεφ, Γιάκολις, Σαρδινέρο (72΄ Ντα Σίλβα), Σκέμπρι (72΄ Μαρτίνες), Μάγκλιτσα (17΄ Ζελάγια)

Στον πάγκο: Κίσσας, Ζελάγια, Πίττας, Πιτιάν, Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παβέλ Ρατζκόφσκι (Πολωνία).

ΒΟΗΘΟΙ: Μίχαλ Ομπούκοβιτζ και Τόμας Λιστκίεβιτζ (Πολωνία).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φεκίρ, Μαρσιάλ /Ζάντερ, Ρομπέρζ