2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να απολαύσουμε.(όλοι καλά στην ΑΕΛ)

Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να απολαύσουμε.(όλοι καλά στην ΑΕΛ)

By on 24 Νοεμβρίου, 2017 0 824 Views

Η ΑΕΛ έχει απόλυτο σεβασμό στην Ανόρθωση αλλά πάει στην Λάρνακα για τη νίκη όπως σε κάθε παιγνίδι.Το ευχάροστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η ψυχολογία είναι στον καλύτερο βαθμό αφού η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται απο 4 συνεχόμενες νίκες.

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση…

«Μας αρέσει η ιδέα ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό θέλουμε όλοι μας. Ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο, άλλωστε αυτή είναι πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Για μένα η Ανόρθωση είναι η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει μια πορεία που είναι σε ευθεία γραμμή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι δυνατή όμως εμείς έχουμε στόχο τη νίκη, είτε παίζουμε εντός είτε παίζουμε εκτός. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που τη σεβόμαστε πολύ. Ο καθένας θα παίξει για το στόχο του. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Για τα αγωνιστικά…

«Είμαστε μια χαρά και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Για το ότι οι δύο ομάδες δύσκολα δέχονται γκολ…

«Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα των δύο ομάδων. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να απολαύσουμε. Οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να τα δώσουν όλα και να παλέψουν μέχρι την τελευταία φάση».