4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ν.Σαλαμίνα θέλει να βγει δυνατή από τη συνέλευση για να σωθεί.

Η Ν.Σαλαμίνα θέλει να βγει δυνατή από τη συνέλευση για να σωθεί.

By on 27 Νοεμβρίου, 2017 0 578 Views

Αναστάτωση έφερε η νέα ήττα της Ν.Σαλαμίνας αφού η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου και ως συνήθως προκαλεί σεισμικές δονήσεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η διοίκηση θα περιμένει τη συνέλευση την Τετάρτη για να πάρει αποφάσεις και αν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης θα παραιτηθεί και θα ακολουθήσει εκλογική συνέλευση.Ασφαλώς δεν συζήτησε θέμα προπονητή αφού σε αυτή την περίπτωση ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο Πουρσαϊτίδης που ερέλαβε την ομάδα πριν μερικές βδομάδας σε άσχημη κατάσταση.
Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα και την δύσκολη κατάσταση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Λάζος.

Αν υπάρχει θέμα προπονητή…
«Δεν ασχοληθήκαμε με θέμα προπονητή, έχουμε γενική συνέλευση την Τετάρτη και καλούνται τα μέλη να έρθουν μαζικά και να πάρουν αποφάσεις. Προσωπική άποψη είναι ότι δεν πρέπει συνεχώς αν αλλάζεις προπονητές, δεν φταίει πάντα ο προπονητής. Έχουμε προβλήματα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».

Για την παραίτηση της διοίκησης…
«Η παραίτηση της διοίκησης είναι στα χέρια της γενικής συνέλευσης. Εμείς θα καταθέσουμε την παραίτηση και αν αποφασίσει η συνέλευση ότι πρέπει να παραιτηθούμε και να πάμε σε εκλογική αυτό θα γίνει»

Για την πολύ μικρή βαθμολογική συγκομιδή…
«Δεν είναι η μικρότερη συγκομιδή. Το 2012-2013 είχαμε μαζέψει 6 βαθμούς στον α΄ γύρο και μετά μαζεύαμε βαθμούς στον α΄ γύρο και όχι τόσους στον δεύτερο. Δεν είναι μόνο η συγκομιδή που μας προβληματίζει αλλά και άλλα πράγματα. Χτίσαμε κάποια πράγματα από πλευράς εμφανίσεων το καταστρέψαμε στην εμφάνιση και την παρουσία με την Αλκή».
Αν δει κάποιος το σκορ θα πει ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες…
«Το σκορ είναι πλασματικό, η Αλκή ήταν πολύ καλύτερη, κάναμε την χειρότερη εμφάνιση από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής».

Για την γενική συνέλευση…
«Θέλουμε να βγούμε δυνατοί από την γενική συνέλευση και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».