Ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-0 του Εθνικού, είχε χαμένο πέναλτι και 24 τελικές προσπάθειες έναντι καμίας της ομάδας της Άχνας.Στο Α ‘ ημίχρονο ο Μποκατίνοφ κράτησε το μηδέν αλλά στο β’  ημίχρονο λύγισε και ήρθε το 3-0

Το παιχνίδι:

Καταιγιστικός ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος κόντρα στον Εθνικό δημιουργώντας συνολικά 15 τελικές προσπάθειες, έναντι καμιάς της ομάδας της Άχνας, χωρίς όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «γαλάζιους» ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γιάννης Αναστασίου υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Αρέστη, σε μια δύσκολη φάση, με τον Άλεξ Ντα Σίλβα που ανέλαβε την εκτέλεση να γλιστράει και να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους, αυτός που φρόντισε ώστε το σκορ να παραμείνει στο άγονο 0-0, ήταν ο Μπογκαντίνοφ. Με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να κρατάει διαρκώς μπάλα και να περιορίζει την δραστηριότητα του Εθνικού στο μισό γήπεδο, ο Σκοπιανός τερματοφύλακας χρειάστηκε να σταματήσει αρκετές φορές τους «γαλάζιους». Αρχικά τους Μαρτίνες, Άλεφ και Πέδρο και στο τετράλεπτο 26-30 τους Παπουλή, Γιούστε και Σκέμπρι.

Με την έναρξη της επανάληψη η πίεση από πλευράς Απόλλωνα έγινε ασφυκτική και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 53ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Ζελάγια και διώξιμο των αμυντικών, ο Παπουλής νίκησε τον Μπογκαντίνοφ από δύσκολη θέση. Τα πράγματα για τους «γαλάζιους» απλοποιήθηκαν στο 64ολεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο ο Γιούστε με προβολή έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Εθνικού. Στα ακολούθησαν ο Απόλλωνας έκανε διαχείριση ενώ στο 74ο λεπτό έφθασε και σε τρίτο γκολ με τον Ζελάγια.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σακέτι/Μπογκαντίνοφ, Χαραλάμπους.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου.

ΒΟΗΘΟΙ: Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Καλησπέρας.

Απόλλωνας: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα(61΄ Γιάκολις), Μαρτίνες(46΄ Ζελάγια), Παπουλής, Σκέμπρι(75΄ Πίττας).

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Μούσιτς(72΄ Α. Ηλία), Χαραλάμπους, Ενέσκου, Κυπριανού, Σικάρσκι, Μουλαζίμης(62΄ Φιλίποφ), Αρέστη, Γκαβρίλα(78΄ Κ. Ηλία), Ντόβμπνια.