27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ξεσηκώνεται ο κόσμος του Απόλλωνα.(Θα στηρίξουμε όσο χρειαστεί τον Μπεντόγια)

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ξεσηκώνεται ο κόσμος του Απόλλωνα.(Θα στηρίξουμε όσο χρειαστεί τον Μπεντόγια)

By on 28 Νοεμβρίου, 2017 0 709 Views

Ο Απόλλωνας δεν εχρειάζετο τον αγώνα με τον Εθνικό να συστηθεί αφού τα φετινά δείγματα γραφής ήταν από την αρχή πολύ καλά και απδείχθηκαν τόσο την Κύπρο όσο και στην Ευρώπη.Απλά με τον Εθνικό επιβεβαιώθηκαν και δεν είναι αδικαιολόγητος ο ενθουσιασμός των φίλων της ομάδας.Ο Φανούριος Κωμσταντίνου μίλησε και για την επιστροφή του Παπουλή και άλλα θετικά της ομάδας και εξέφρασε την πίστη πως οι οπαδοί της ομάδας θα αυξηθούν στα γήπεδα δίνοντας και την δική του εξήγηση για την μέχρι τώρα προσέλευση Τα όσα είπε στον Supersport fm 104:
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό…
«Δεν μπορούμε να πούμε όλα για το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο Απόλλωνας ήταν απολαυστικός, καταιγιστικός επιθετικά, πράγμα που κάναμε και σε προηγούμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίζαμε και συνεχίζουμε. Τώρα παίζουμε με την Πάφο, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για τον Παπουλή…
«Έκανε τρομερή εμφάνιση, πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Πάντα ένας Φώτης Παπουλής κάνει την διαφορά. Υπάρχουν στα άκρα τρομεροί ποδοσφαιριστές».

Για τον Γιάκολις…
«Είναι με υποσχετική αλλά υπάρχει δικαίωμα αγοράς. Βάση πολιτικής η ομάδα θα πράξει ότι είναι καλύτερο. Είναι νωρίς να τοποθετηθώ και να δεσμεύσω την εταιρεία. Ο ίδιος επιθυμείς να συνεχίσει στον Απόλλωνα με τα χίλια».

Για τον Μπεντόγια…
«Ο ποδοσφαιριστής πάλεψε τους τελευταίους 6-7 μήνες για να σώσει την ζωή του, τον πιστέψαμε, τον στηρίξαμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Έχει καλύψει σε σημαντικό βαθμό το έδαφος και θα είναι τεράστια προσθήκη για εμάς. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει την διαφορά. Θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους για να πιστοποιήσει ξανά την μεγάλη του κλάση»

Για τον κόσμο…
«Είναι γενικό το φαινόμενο και είναι άδικο να το εστιάζουμε στον κόσμο του Απόλλωνα. Μετά το ΑΠΟΕΛ ο Απόλλωνας είναι η πιο επιταχυμένη ομάδα με διαφορά. Σίγουρα μια σημαντική παράμετρος είναι ότι δώσαμε πολλά ματς εκτός έδρας και αντιλαμβάνεστε ότι είναι μεγάλο το κόστος. Μιλάμε για οικογενειάρχες ανθρώπους που δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στα σπίτια τους από οικονομικής πλευράς. Είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ένας ξεσηκώνει τον άλλο προτού κάνουμε το κάλεσμα αυτό. Πήραν το μήνυμα ότι παιχνίδι με παιχνίδια θα γίνονται περισσότεροι».