4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ασαφές το κεφάλαιο ταυτοποίηση λέει η Ομόνοια.Τι ψάχνει στη Βουλγαρία ο Πάμπος

Ασαφές το κεφάλαιο ταυτοποίηση λέει η Ομόνοια.Τι ψάχνει στη Βουλγαρία ο Πάμπος

By on 29 Νοεμβρίου, 2017 0 706 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους «πράσινους» στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0.

Για το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου στη Βουλγαρία:

«Δεν θα μπούμε σε αρκετές λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό. Όντως ο κ. Χριστοδούλου με τον κ. Μάκη Παπαϊωάννου είναι στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές και να αξιολογήσουν την κατάσταση τους. Στόχος είναι να αποκτήσουμε άμεσα ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο και να είναι έτοιμοι. Το ταξίδι αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας».

Για την απόκτηση ποδοσφαιριστών:

«Το ρόστερ αξιολογείται καθημερινά. Εντοπίστηκαν οι αδυναμίες, δεν θα αναφερθώ σε θέσεις ή ονόματα, το σημαντικό είναι πως ξέρουμε που θέλουμε ενίσχυση και θα κινηθούμε εντός οικονομικών πλαισίων».

Για το αν θα γίνουν και οι 4 μεταγραφές που δικαιούται η ομάδα τον Ιανουάριο:

«Αυτό θα εξαρτηθεί από το οικονομικό, για το που θα καταλήξουμε σχετικά με συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια προτεραιότητα σε θέσεις, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα θέλω της τεχνικής ηγεσίας».

Για το αν θα γίνουν και άλλα ταξίδια:

«Αν κριθεί ότι μπορεί να γίνει κάποιο ταξίδι χωρίς να επηρεάζονται οι προπονήσεις της ομάδας, τότε θα γίνει. Δεν υπάρχει όμως κάτι προγραμματισμένο».

Για τη νίκη επί της Δόξας και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Η νίκη επί της Δόξας είναι πολύ σημαντική. Έχουμε ακόμη πράγματα να βελτιώσουμε. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο στόχος είναι η νίκη. Για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Το έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια».

Για τη σημασία των ντέρμπι που ακολουθούν:

«Από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής, αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν την ευκαιρία να καλύψουμε μέρος του χαμένου εδάφους που χάσαμε. Η Ομόνοια έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει στα ντέρμπι».

Για τα αγωνιστικά:

«Ο Παναγή ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις. Θα ακολουθήσεις πρόγραμμα που του δόθηκε από το ιατρικό επιτελείο τις επόμενες μέρες και μετά θα αξιολογηθεί ξανά. Μετά θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ούτε και ο Εκίθα, που είναι ακόμη στην Ισπανία. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι πως ο ποδοσφαιριστής τα πάει πολύ καλά και τις επόμενες μέρες θα έχουμε ξανά ενημέρωση. Για τον Ματ είναι δεδομένο πως θα χάσει το ματς με την ΑΕΚ, η εκτίμηση που έχουμε είναι πως θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες εκτός».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ:

«Η τελευταία εξέλιξη που έχει σημειωθεί είναι μια επιστολή που έχουμε λάβει από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαΐδου πριν από λίγο στην οποία σημειώνεται πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο γύρω από την πλατφόρμα που κατατίθενται τα στοιχεία των φιλάθλων και η συλλογή δεδομένων των οπαδών ενδέχεται να παραβαίνει διατάξεις του νόμου. Μετά από αυτή την εξέλιξη στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία ζητάμε να παρέμβει η Εκτελεστική Επιτροπή και να διασφαλίσει πως η διαδικασία θα γίνει χωρίς ταυτοποίηση. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων».