27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Με άνεση το ΑΠΟΕΛ τον Ερμή

By on 29 Νοεμβρίου, 2017 0 810 Views

Το ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική κόντρα στον Ερμή στο ΓΣΖ για το Πρωτάθλημα Cyta. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με σχετική άνεση με 4-0 Ο. Ο Ποτέ σκόραρε με σουτ από κοντά στο 39΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Ερμή. Το δεύτερο γκολ των «γαλαζοκίτρινων» επιτεύχθηκε στο 52΄ με τον Αλωνεύτη, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Αντωνίου, ο οποίος όμως πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Στο 88΄ ο Λάγο σκόραρε με πλασέ και στο 89΄ με κεφαλιά. Αυτά ήταν και πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Στους 23 βαθμούς έφτασε το ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην 3η θέση. Ο Ερμής με 13 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

ΕΡΜΗΣ: Παναγή, Ψάλτης, Ιμερέγκοφ, Χριστοφή (70΄ Αριστοτέλους), Ζακάρια, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Κωνσταντίνου (59΄Σανδραβέλης), Πατσέκο, Τσίνα, Αλεξίου (46΄ Τσούμου)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Φρίμπονγκ, Θεοδώρου, Λύτρας

ΑΠΟΕΛ: Παρασκευάς, Ρουέδα, Μερκής, Καρλάο, Αντωνίου, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (77΄ Μπερτόλιο), Αλωνεύτης (71΄ Ορ), Ποτέ (71΄ Ντε Καμάργκο)

Στον πάγκο: Αλεξάνδρου, Γκρούμπατς, Φαρίας, Στυλιανίδης, Μακρής, Ανδρέου, Άδωνη

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νεοφύτου Νεόφυτος (Χαραλάμπους Χαράλαμπος – Τζιωρτζής Ομηρος), 4ος Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος, Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσίνα (3η), Ταραλίδης, Ιμερέγκοφ (3η) / Μοράις (3η)

ΚΟΚΙΝΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΖ

ΘΕΑΤΕΣ: 500