6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Μήνυμα ενότητας για σωτηρία της Ν.Σαλαμίνας

By on 30 Νοεμβρίου, 2017 0 1273 Views

Μήνυμα ενότητας έστειλε η γενική συνέλευση της Ν.Σαλαμίνας για να βγεί η ομάδα από την δύσκολη θέση ενώ υπάρχει αναμονή για τις τελικές λπετομέρειες της πρότασης που υπάρχει από ξένη εταιρεία που θέλει να αναλάβει το ποδοσαιρκό τμήμα της Ν.Σαλαμίνας.
Για τη χθεσινή γενική συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0., ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

«Πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μαζί ενωμένοι για να βγάλουμε την ομάδα από τις περιπέτειες. Θα γίνει αντικατάσταση ατόμων που θα αποχωρήσουν από το συμβούλιο. Το διοικητικό συμβούλιο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Κύλησε πολύ ομαλά. Βγαίνει πιο δυνατή η Νέα Σαλαμίνα μετά τη συνέλευση. Τα μέλη έστειλαν μήνυμα ενότητας» ανέφερε αρχικά.

Για τις κινήσεις που θα γίνουν…

«Έχουν αποφασιστεί κάποια μέτρα και θα γίνει αναπλήρωση ατόμων για να είναι πιο πολυμελές το συμβούλιο. Κάποια άτομα θα έχουν και συμβουλευτικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν περισσεύει. Θα πρέπει να βγάλουμε τη Νέα Σαλαμίνα από τη δύσκολη θέση»

Για το ενδιαφέρον από τη ξένη εταιρεία…

«Είναι σε προχωρημένο στάδιο. Η γενική συνέλευση άναψε πράσινο φως για να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις. Υπάρχει πιθανότητα τον επόμενο μήνα να καλέσουμε μια νέα γενική συνέλευση για τη συμφωνία με τη χορηγό εταιρεία. Υπάρχουν λεπτομέρειες όπως οι ασφαλιστικές δικλείδες που είναι σημαντικές».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση…

«Πάντα ένας αγώνας με την Ανόρθωση έχει δύο όψεις. Η μια είναι η συναισθηματική πλευρά του παιχνιδιού. Φέρνει θύμησες στους παλαιότερους. Είναι οι δύο μεγάλες ομάδες της Αμμοχώστου. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Η Νέα Σαλαμίνα είναι συνηθισμένη στα δύσκολα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».