8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ολυμπιακός έχει 13 σημαντικά παιχνίδια.Θα ενισχυθεί αρχές Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός έχει 13 σημαντικά παιχνίδια.Θα ενισχυθεί αρχές Ιανουαρίου

By on 30 Νοεμβρίου, 2017 0 337 Views

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πρόκριση στο Κύπελλο και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για την πρόκριση επί της Αναγέννησης…
«Ήμασταν το φαβορί αλλά αγωνιστικά ήταν ένα ντέρμπι. Η Αναγέννηση με την πορεία στην β΄ κατηγορία είναι δυνατή ομάδα και ο Ολυμπιακός παίζει με την περσινή ομάδα. Και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και έδωσαν ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Φάνηκε ότι αυτό ευνόησε την ομάδα μας και ήρθε μια άνετη πρόκριση».

Για το σημαντικό παιχνίδι με την Δόξα…
«Θα έλεγα ότι έχουμε 13 σημαντικά παιχνίδι, δεν μπορούμε και δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε ματς. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο, πράγμα που κάναμε και στον α΄ γύρο. Στα παιχνίδια που απομένουν δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε και ποδοσφαιριστές στο όριο των καρτών. Η διαχείριση εκ μέρους του προπονητή θεωρώ ότι είναι σωστή. Επιλέγει πάντα την καλύτερη δυνατή 11αδα και με δεδομένη την κρισιμότητα του αγώνα. Είχαμε κατηγορηθεί από κάποιους γιατί με το ΑΠΟΕΛ έμειναν δύο παίκτες εκτός, αλλά θυμίζω ότι το ίδιο έγινε και με την Ανόρθωση και με τον Απόλλωνα και σε άλλα παιχνίδια. Εμείς δεν θα δώσουμε λόγο σε κανέναν για την διαχείριση του ρόστερ και ούτε θα χαριστούμε σε καμιά ομάδα. Μιλήσαμε με τους οργανωμένους».

**«Και ερωτώ γιατί το 5-1 ,ε την Ανόρθωση δεν βγήκε κανείς να πει κάτι, και εκείνη ήταν βαριά ήττα. Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας δεν περίμενε να μαζεύαμε 12 βαθμούς στον α΄ γύρο. Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία οι οποίοι στις 10-11 από τις 13 αγωνιστικές έδωσαν περισσότερο από το 100%».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου…
«Εντοπίσαμε τις θέσεις στις οποίες θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε. Ελπίζουμε ότι στο πρώτο Σαββατοκύριακο του 2018 η ομάδα να είναι στελεχωμένοι με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές για να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμοι να βοηθήσουν».