3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Ο στόχος είναι η νίκη όποιοι και αν παίξουν

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Ο στόχος είναι η νίκη όποιοι και αν παίξουν

By on 6 Δεκεμβρίου, 2017 0 651 Views

Ο Σωφρόνη Αυγουστή έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Απόλλωνα με την Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Ξεκινώ από τους ποδοσφαιριστές μου. Να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτή την πορεία γιατί είδαν στα μάτια όλους τους αντίπαλους τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είχαμε στόχο μόλις έγινε η κλήρωση, να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Φτάσαμε μέχρι το παιχνίδι με τη Λιόν, ατυχήσαμε και αύριο έχουμε το τελευταίο παιχνίδι για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για την Έβερτον…

«Είναι πολύ καλή ομάδα η Έβερτον όποιες αλλαγές και να έχει. Ο στόχος είναι η νίκη όποιοι και αν παίξουν. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα στην Έβερτον αξιοποιώντας τις ευκαιρίες μας».

Για τον κόσμο…

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για όλα τα παιχνίδια που μας ακολούθησε στο εξωτερικό. Και στην Κύπρο μας βοήθησε στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε κάτι. Εύχομαι να τους ευχαριστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο με το τέλος του αγώνα».

Ο Φώτης Παπουλής είπε:

«Όλη αυτή πορεία μας είναι άκρως επιτυχημένη. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι από τον Ιούλιο που τελειώνει αύριο. Ελπίζω αύριο, να τελειώσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την πορεία. Πήραμε πολλά στοιχεία από την Ευρώπη και θέλουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Αξίζει συγχαρητήρια στην ομάδα. Όσο περισσότερος κόσμος μπορεί να έρθει για να χειροκροτήσει την ομάδα».