27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λύτρωση ξανά στο 90′ για την Ανόρθωση που έκανε την ανατροπή

Λύτρωση ξανά στο 90′ για την Ανόρθωση που έκανε την ανατροπή

By on 9 Δεκεμβρίου, 2017 0 495 Views

Η Ανόρθωση κτύπησε ξανά στην αγαπημένη της στιγμή.Στο 90′ με βολίδα του Αμπτουλάγεφ κέρδισε 2-1την Αλκή που προηγήθηκε στο σκορ.Η Αλκή έπαιξε ανυντικά και με τακτική ροκανίσματος του χρόνου αλλά ήταν επικίδυνη στις αντεπιθέσεις της στο β’ ημίχρονο όπου σκόραρε πρώτη ενώ είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ.
Στο Α’ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν σαφώς καλύτερη και άσκησε μετά το 10’έντονη πίεση και είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ όμως πάλι της έλειψε το εύκολο τέλειωμα με τον Καμαρά να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ούτε ο Αμπτουλάγεφ να βρει στόχο απο καλή θέση.
Στις 8 άστοχες τελικές της Ανόρθωσης είχε μια η Αλκή.Στο β’ημίχρονο η Ανόρθωση ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία (δοκάρι του Σισέ)και η Αλκή αιφνιδίασε με γκολ .Το σουτ του ξεχασμένου εξω απο την περιοχή Τιγκρουζά έπιασε στον ύπνο τον Αρούς και κόντρα στην ροή του αγώνα η Αλκή προηγήθηκε.Μάλιστα πριν συνέλθει η Ανόρθωση ο Σεμέδο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.

Ανέβασε ρυθμούς η Ανόρθωση με τον Λέβι να ενισχύει την επίθεση αν και υποχρεώθηκε να αποσύρει τον Πράνιτς.Στο 73’ο Σισέ με σουτ ισοφάρισε και πλέον η πίεση εντάθηκε με στόχο το νικητήριο γκολ.Το παιγνίδι όμως ήταν στα μέτρα της Αλκής που είχε χώρους για αντεπιθέσεις που ήταν επικίνδυνες.Στο 90’ο Αμπτουλάγεφ με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.Αγχωτική πάλι αλλά δίκαιη η νίκη της Ανόρθωσης που παρολίγο πάλι να πληρώσει την έλλειψη του παίκτη που θα πετύχει το εύκολο γκολ.
Ο διαιτητής Ν.Νεοκλέους έδειξε οτι είναι ανέτοιμος για τέτοια παιγνίδια.Δεν εφάρμοσε σωστά τους κανονισμούς σε φάσεις για κάρτες.Ανέκτηκε καθυστερήσεις με απλές παρατηρήσεις ενώ για τη φάση του 69’θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις γιατί έδειξε κίτρινη στον Καρλίτος που δέχθηκε σπρωξίματα και χαστούκισμα απο τον Πάρντο που επίσης είδε κίτρινη.Η ανοχή τέλειωσε στο 79’όταν έδειξε κίτρινη στον Πάρπα και απέβαλε τον οροπονητή της Αλκής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Χάρους, Σεϊχού, Πράνιτς (75΄Άλβες), Σίλντενφελντ, Αρτυματάς, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (57΄ Καλό), Αμπντουλάγιεφ, Σισέ (86΄Μπανταλόφσκι), Ράγιος, Καμαρά

Στον πάγκο: Δημητρίου, Καλό, Άλβες, Μπανταλόφσκι, Πηλέας, Χατζηπασχάλης, Ματθαίου

ΑΛΚΗ (Σ.Δαμιανού): Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου (46΄ Μπιλάλ), Ντιακιτέ, Χαρής, Ιτούα, Μ. Αντρέου, Τιγκρουζιά, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Φαμπρίτσιο (90΄Βασίλεφ)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Χαραλάμπους, Θεοχάρους, Νγκομό, Μανώλη, Γαβριηλίδης, Βασίλεφ, Λοϊζίδης,Μπιλάλ, Τριμπό, Ψύχας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλό/ Φραγκέσκου, Πάρντο, Ντουβεντρού, Πάρπας (3), Ανδρέου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νικόλας Νεοκλέους (Χ. Χαραλάμπους, Ο. Τζιωρτζής) Α. Κωνσταντίνου (Μ. Παπαβαρνάβα).