5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΩΝΑΣ:Αν συνεχιστεί το καθεστώς της ανωνυμίας θα το ξανακάνουν…

ΙΩΝΑΣ:Αν συνεχιστεί το καθεστώς της ανωνυμίας θα το ξανακάνουν…

By on 12 Δεκεμβρίου, 2017 0 526 Views

Καταδίκασε τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, καλώντας τους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Επισήμανε «να προβληματιστούν όσοι δεν έχουν πάρει μέτρα. Η κυβέρνηση πρότεινε από το 2014 πακέτο μέτρων γι αντιμετώπιση της βίας, κάποιοι ακόμα και σήμερα δεν επιθυμούν την εφαρμογή αυτών των μέτρων στην ολότητα τους».

Στα μέτρα συμπεριλαμβάνεται η κάρτα φιλάθλου και η τεχνολογία.

Όπως είπε ο Υπουργός, «κάποιοι δεν επιθυμούν την εφαρμογή τους. Η ΚΟΠ πρέπει να αναθεωρήσει τα μέτρα που έχει λάβει. Αν συνεχιστεί το καθεστώς της ανωνυμίας αυτοί που επιδίνουν τέτοιες συμπεριφορές στα γήπεδα θα συνεχίσουν να το κάνουν. Για άλλη μία φορά φαίνεται ότι αυτοί που δεν έπρεπε να είναι στα γήπεδα ήταν γιατί κάποιοι άλλοι τους το επέτρεψαν. Πηγαίνουν για ένα μοναδικό λόγο για να δημιουργήσουν επεισόδια και ο σκοπός τους δεν είναι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα».

Ο κύριος Ιωνάς τόνισε ότι «τα επεισόδια είναι καταδικαστέα, συνιστούν ντροπή για το ποδόσφαιρο μας και ντροπή την ίδια μας την κοινωνία και λυπούμε πραγματικά γιατί ουσιαστικά αυτά τα επεισόδια έχουν αμαυρώσει γενικά το άθλημα, έχουν ντροπιάσει δε όλους όσους αγαπούν αυτό το άθλημα.»