7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΣΙΑΣ:Ήμουν έτοιμος για διακοπή αλλά έλαβα υπόψη την άποψη της αστυνομίας

ΜΑΣΙΑΣ:Ήμουν έτοιμος για διακοπή αλλά έλαβα υπόψη την άποψη της αστυνομίας

By on 12 Δεκεμβρίου, 2017 0 487 Views

Ο Δημήτρης Μασιάς ήταν έτοιμος να διακόψει τον αγώνα μετά την δεύτερη διακοπή όπου πήρε φωτιά το Τσίρειο στο ψεσινό ντέρμπι ωστόσο έλαβε υπόψη του την θέση της αστυνομίας που φοβόταν μεγαλύτερο κακό αν διακόπτετο οριστικά ο αγώνας και του ζήτησε μισή ώρα χρόνο η αστυνομία για να εκκενώσει το γήπεδο και να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς προβλήματα .Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το να συνεχιστεί ο αγώνας δεν ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση. Είχα διαβουλέυσεις με την αστυνομία Κατά που μου ανέφερε πως αν προχωρούσα σε διακοπή του αγώνα, θα γίνονταν περισσότερα επεισόδια εντός και εκτός σταδίου. Διαβουλεύτηκα τον γυμνασίαρχο, μου εγγυήθηκαν ότι όλα ήταν έτοιμα για να επαναρχίσει ο αγώνας. Ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω τη διακοπή του αγώνα στους προέδρους των δύο ομάδων, όμως η αστυνομία είχε αυτή την άποψη την οποία έλαβα σοβαρά υπόψη. Μου είπαν ότι όλα θα ήταν ομαλά. Εμείς λαμβάνουμε υπόψη το τι μας λέει η αστυνομία.Ιδιαίτερα στην Στη δεύτερη διακοπή ήμουν αποφασισμένος να διακόψω για τι δεν ένιωθα ασφάλεια ούτε εγώ ούτε οι συναδέλφοι μου και ούτε οι παίκτες μπορώ πω».

Για το ότι δημιουργείται προηγούμενο λόγω του ότι συνεχίστηκε ο αγώνας…

«Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είχα σκοπό να το διακόψω, όμως από τη στιγμή που είχε να κάνει με την ασφάλεια και υπεύθυνη για αυτό το θέμα, είναι η αστυνομία, τι να έκανα»;

Για το ότι δεν το διέκοψε από την πρώτη διακοπή…

«Ήταν μια κροτίδα σε ένα ball boy, δεν μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο και δεν διέτρεξαν κίνδυνο οι παίκτες ή εμείς οι διαιτητές.Δεν στερήθηκε καμιά ομάδα κάτι απο τον τραυματισμό».
Ο ίδιος διέκοψε τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ το 2014.<<Τότε τραυματίστηκε παίκτης ..Δεν είναι το ίδιο>>

Για το φύλλο αγώνα…

«Αυτά που είδατε και εσείς, τα έχω καταγράψει. Είναι και ο παρατηρητής που ήταν εκεί και πιστεύω θα κάνει την δουλειά του και θα τα κσταγράψει όσα έγιναν.»
«Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του ο μικρός»