3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Αισιόδοξα μηνύματα από την Εθνική Παίδων U14

By on 13 Δεκεμβρίου, 2017 0 733 Views

Αισιόδοξα μηνύματα από την πρώτη παρουσία της Εθνικής Παίδων U14 σε διεθνή αγώνα.

Οι νεαροί διεθνείς μας για πρώτη φορά συμμετείχαν σε διεθνή αγώνα σε Εθνικό επίπεδο και η εμπειρία της πρώτης συμμετοχής σίγουρα είναι ξεχωριστή για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας.

Η προσπάθεια για στελέχωση της νέας ομάδας άρχισε πριν από ένα χρόνο, πέρασε από διάφορες φάσεις με προπονήσεις τόσο σε περιφερειακό επίπεδο όσο και σε παγκύπρια βάση και μέσα από μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, κατέληξε η τελική συγκρότηση της και για πρώτη φορά μπήκε σε πορεία με διεθνείς εξετάσεις.

Στη χθεσινή πρεμιέρα της η Εθνική μας νίκησε με 1-0 τα Σκόπια και την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και ώρα 11:00πμ.

Η Εθνική μας στο πρώτο φιλικό πέραν της διεθνής νίκης, με τη συνολική της παρουσία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε ένα αγώνα όπου ο προπονητής της Άγγελος Τσολάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 20 ποδοσφαιριστές.

Σε όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, δημιούργησε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο φανερώντας πολλές αρετές.

Η τεχνική ηγεσία στις αναλύσεις που ακολούθησαν αλλά και στη σημερινή προπόνηση που έγινε στα Κούκλια, έκανε τις επισημάνσεις της με κεντρικό μήνυμα πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

Το παιχνίδι της Τρίτης κατέγραψε τον θετικό απολογισμό του, το αυριανό θα έχει το δικό του χαρακτήρα και ο νεαροί διεθνείς μας θα πρέπει να καταβάλουν την ίδια ή και μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα ακόμη θετικό απολογισμό.