27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 10η Ετήσια Αθλητική Εκδήλωση βράβευσης ΔΗΣΥ Λαρνακας (pics)

10η Ετήσια Αθλητική Εκδήλωση βράβευσης ΔΗΣΥ Λαρνακας (pics)

By on 15 Δεκεμβρίου, 2017 0 1029 Views

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12) η ετήσια αθλητική εκδήλωση βράβευσης άριστων αθλητών και αθλητικών σωματείων Λάρνακας που διοργάνωσε ο ΔΗΣΥ Λάρνακας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Sun Hall στη Λάρνακα και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το παρών τους πέραν από τους τιμώμενους αθλητές, έδωσαν πλήθος κόσμου, μέλη και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης και της ΚΟΠ, καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας και ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Λάρνακας κ. Ανδρέας Ζαχαρίου,ενώ το θέμα «Ρόλος και Στρατηγική του ΚΟΑ» ανέπτυξε από το βήμα ο  κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Ανάμεσα στους αθλητές και τα σωματεία που διακρίθηκαν ξεχώρισε και η τιμητική διάκριση της φουτσαλικής Ανόρθωσης και της ποδοσφαιρικής και καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Λάρνακας.

Η βουλευτής Λάρνακας και εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου ανέφερε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους τιμώμενους για την επίδοση τους στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής και δίδαγμα του τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή και πως με αγωνιστικότητα, συνεργασία και αυτοέλεγχο μπορούμε να υπερνικήσουμε τα εμπόδια και να βγούμε νικητές!»
Φωτορεπορτάζ: