8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Έχει συμβόλαιο και τιμή ο Φαμπρίτσιο της Αλκής

By on 19 Δεκεμβρίου, 2017 0 667 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για τη νίκη επί της Πάφου:

«Η ομάδα έδειξε ότι έχει ποδοσφαιριστές από μεγάλη πάστα. Είχε ψυχικές δυνάμεις να γυρίσει το παιχνίδι, μετά που δώσαμε εμείς το δικαίωμα στη Πάφο να προηγηθεί. Η Φάμπρικα τραγουδάει ακόμη».

Για τον Φαμπρίτσιο:

«Είναι από τους κορυφαίους. Ο άνθρωπος δείχνει ότι έχει το γκολ. Είναι εκεί που τον περιμένουν οι συμπαίκτες του να είναι. Ήταν η μη ανάρρωση του Πατουλέα και ο τραυματισμός του Βασίλεφ αργότερα που επέτρεψαν στον Φαμπρίτσιο να αγωνιστεί».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον:

«Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο δυο ετών με την ομάδα μας. Εφόσον έρθει μια πρόταση που μας ικανοποιεί, τότε θα το συζητήσαμε. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενός, ας κοπιάσει, βάζοντας το χέρι στη τσέπη».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Αισθανόμαστε ικανοποίηση γιατί είχαν ειπωθεί πολλά μετά την κοιλιά των πέντε αγωνιστικών. Μας ευχαριστεί το ότι απολαμβάνουμε να βλέπουμε την ομάδα. Τώρα για εξάδα, πρέπει να κρατήσουμε αρχικά μια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι παιχνίδι εννέα βαθμών. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, απέναντι σε ένα λαβωμένο Άρη που έχει πολύ καλή ομάδα. Ο Άρης μας έκλεψε το βαθμό στη Λάρνακα, θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Θα χάσουμε τον Νγκομό λόγω καρτών. Επιστρέφει ο Πάρπας».