4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ. Δώνης: «Οι ποδοσφαιριστές μου, τακτικά ήταν σχεδόν άψογοι»

Γ. Δώνης: «Οι ποδοσφαιριστές μου, τακτικά ήταν σχεδόν άψογοι»

By on 20 Δεκεμβρίου, 2017 0 527 Views

Στην πολύ καλή παρουσία των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό και σοβαρό παιχνίδι. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει ποιότητα και σχεδιάσαμε να έχουμε πίεση και να κερδίσουμε μπάλες. Οι ποδοσφαιριστές μου, τακτικά ήταν σχεδόν άψογοι. Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας στοιχεία. Έχουμε και αρκετά θέματα από το καλοκαίρι και θα τα δούμε. Μου αρέσουν αυτά τα γήπεδα, με αυτή η ατμόσφαιρα. Ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα για ένα ντέρμπι. Συγχαρητήρια στους οπαδούς της Ανόρθωσης που ήταν και οι περισσότεροι».

Για την ενίσχυση…

«Μετά τον τραυματισμό του Ρουέδα θα έρθει ο Πολιάκοφ. Ήταν διαφορετικά τα σχέδια μου, όμως, μας έτυχε κάτι εξαιρετικά κακό. Θα κάνουμε σίγουρα ακόμα μια και ίσως με δύο κινήσεις, αναλόγως με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Βάτερμαν».

Για τις θέσεις που θα κινηθεί…

«Πριν τον τραυματισμό του Ρουέδα, θέλαμε ένα δεξί μπακ ένα 6-8άρι και ένα εξτρέμ».

Για τις αποχωρήσεις…

«Υπάρχει ένα βασικό πλάνο. Μιλήσαμε με τη διοίκηση και θα οριστικοποιηθεί στη συνέχεια».

Για την αναφορά του για τα θέματα που είχε από το καλοκαίρι…  

«Όταν ήρθα, βρήκα τον Αλωνεύτη έξω, τον Ποτέ τραυματία, ακολούθησαν οι τραυματισμοί των  Μπερτόλιο, Εφραίμ, ο Σόουζα ήταν τραυματίας, χάσαμε τον Μιλάνοφ και άλλους που δεν θυμάμαι τώρα. Αυτό σε ένα πλάνο είναι δύσκολο να το φτιάξεις και το εξελίξεις. Έχουμε πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες. Το πρόβλημα μας είναι με την μπάλα στα πόδια και για αυτό παίζαμε με 3-4-3 στα προηγούμενα παιχνίδια. Ακόμα και σήμερα αυτό που είδα, όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, δεν με ικανοποιεί. Είτε το δημιουργείς, είτε το αγοράζεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τα δύο».