7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΜΥΛΩΝΑΣ:Όσοι κάνουν επεισόδια να μην έρχονται στα γήπεδα

Α.ΜΥΛΩΝΑΣ:Όσοι κάνουν επεισόδια να μην έρχονται στα γήπεδα

By on 20 Δεκεμβρίου, 2017 0 490 Views

Αποφασισμένη να εφαρμόσει το μέτρο που αποφάσισε για τα εισιτήρια η ΚΟΠ άσχετα αν υπάρξουν αντιδράσεις απο τα σωματεία.Άλλωστε της δίνει το δικαίωμα η προκήρυξη του πρωταθλήματος ενλω είναι τα σωματεία που σήκωσαν ψηλά τα χέρια για τη βία και ζήτησαν απο την ΚΟΠ και το κράτος βα λάβουν μέτρα.Απο τους σωστούς φιλάθλους το μέτρο της ΚΟΠ χαιρετίστηκε με ικανοπολιηση.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τις αποφάσεις τις εκτελεστικής επιτροπής για τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα.

Για την απόφαση που λήφθηκε κατά της βίας στα γήπεδα:

«Υπήρχαν διάφορες εισηγήσεις στο τραπέζι και τελικά η ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής ήταν να προχωρήσουμε σε αυτό το μέτρο. Θεωρούμε πως θα βοηθήσει αφάνταστα στην εξάλειψη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύουμε θα βοηθήσει σημαντικά».

Για το αν είναι ταυτοποίηση των φιλάθλων:

«Δεν το ονομάζουμε ταυτοποίηση. Το ονομάζουμε σύστημα αγοράς εισιτηρίων. Θέλουμε να ξέρουμε ότι αυτός που αγοράς ηλεκτρονικά το εισιτήριο, είναι αυτός που εισέρχεται στο στάδιο. Είναι παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζει η ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ. Εμείς θα το εφαρμόζουμε για τους φιλάθλους μόνο της φιλοξενούμενης ομάδας. Δεν θα κατακρατείται το εισιτήριο του κάθε φιλάθλου».

Για τη νομική πλευρά του μέτρου:

«Αυτό που λέγαμε πάντοτε ήταν να είμαστε σύμφωνοι με την νομοθεσία. Όταν άρχισε το θέμα να γίνεται νομικό αντί αθλητικό, είχαμε πει ότι πρέπει να περιμένουμε πως πρέπει να χειριστούμε το θέμα. Με τη ρύθμιση που κάνουμε τώρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα».

Για το πότε θα αρχίσει:

«Οι διαβεβαιώσεις που έχουμε από τις επαφές που κάναμε είναι πως το σύστημα θα είναι έτοιμο. Είναι το ίδιο σύστημα που αγοράζει ο κόσμος και σήμερα τα εισιτήρια της ομάδας του ηλεκτρονικά, ή από την Ομοσπονδία για εισιτήρια της Εθνικής».

Για πιθανές αντιδράσεις των σωματείων:

«Έχουμε επικοινωνήσει σήμερα με την εταιρεία που έχει τα λογισμικά, είναι η ίδια εταιρεία που συνεργάζεται και με το ΑΠΟΕΛ. Σε συνεννόηση με τα σωματεία μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όποιες αντιδράσεις και να υπάρξουν, δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι στην προκήρυξη ότι η Ομοσπονδία μπορεί να καθορίσει τον τρόπο προπώλησης των εισιτηρίων».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλα μέτρα:

«Στο παρών στάδιο όχι. Θα αφήσουμε αυτό το μέτρο να δουλέψει και πιστεύουμε θα πάει καλά».

Για το αν υπάρχει περίπτωση:

«Η λογική των ντέρμπι είναι πως είναι οι αγώνες που δημιουργούνται τα προβλήματα. Σε ένα αγώνα που δεν έγιναν ποτέ επεισόδια, ποιοι θα τα κάνουν».

Για το στόχο:

«Αυτό που θα αποφύγουμε είναι η ανωνυμία. Θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιοι θα βρίσκονται στο γήπεδο. Αυτοί που θέλουν να κάνουν φασαρίες, τους καλούμε να μην πηγαίνουν στα γήπεδα».

Για τα γήπεδα που θα εφαρμοστεί το μέτρο:

«Στο ΓΣΠ, Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και στο Τσίρειο. Στο Τσίρειο υπάρχει ένα πρόβλημα με τις κάμερες, ελπίζουμε πως μέχρι τις 3 Ιανουαρίου που θα είναι το πρώτο ντέρμπι για το 2018, θα είναι όλα έτοιμα».