4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ:Να απομακρυνθεί ο Καπιτανής

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 862 Views

Με έντονο τρόπο μίλησε για το θέμα διαιτησίας και τα λάθη που γίνονται σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

«Χθες επιλέξαμε να μην μιλήσουμε γιατί αν μιλήσεις για διαιτησία αμέσως μετά τη λήξη ενός αγώνα, δημιουργείται αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτά που θα πω δεν έχουν σχέση με τα όσα έγιναν χθες. Έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά. Ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος που σοβαρό λάθος της διαιτησίας θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό. Αν σημειωνόταν το 3-0 με το γκολ του Ποτέ τα πάντα θα τελείωναν. Αυτό που συμβαίνει και η συνέπεια στα διαιτητικά λάθη είναι συνεχής και ενώ βλέπουμε άλλα πράγματα να συμβαίνουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια. Το ΑΠΟΕΛ δεν θα δεχτεί να γίνει θύμα του εσωτερικού πολέμου που γίνεται στο χώρο της διαιτησίας. Βλέπουμε τι γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές. Ως πρώτο μέτρο είναι να καλέσουμε την εκτελεστική επιτροπή να εφαρμόσει την απόφαση που πήρε πριν ενάμιση μήνα για την απομάκρυνση του Κώστα Καπιτανή από το πόστο του. Η κατάσταση ξεφεύγει. Περιμένουμε από την εκτελεστική επιτροπή να υλοποιήσει αυτή την απόφαση. Αν δεν υλοποιηθεί η απόφαση ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Ας δουν όλοι ξεκάθαρα τι συμβαίνει αυτά τα δύο χρόνια και μετά να δημιουργούν τη δική τους προπαγάνδα απέναντι στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει τίτλους».

Για τη νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης…

«Είδαμε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που πίστευαν ότι μπορούν να προσφέρουν με ένταση, πάθος και αποτελεσματικότητα. Όταν ξεκινά το παιχνίδι με γκολ από τα 14 δευτερόλεπτα, έχει άμεσο αντίκτυπο στο υπόλοιπο του αγώνα. Έπρεπε να λειτουργήσει σαν πλεονέκτημα και να κάνουμε σωστή διαχείριση κάτι που έγινε και πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα».

Για το μέταλλο του πρωταθλητή…

«Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και ο πιο πετυχημένος σύλλογος. Δεν ψάχνουμε να διαπιστώσουμε αν έχει χαρακτήρα ή μέταλλο πρωταθλητή. Δεν τέθηκε ποτέ υπό αμφισβήτηση το μέταλλο του πρωταθλητή. Φέτος, η ομάδα έκανε μια ποδοσφαιρική υπέρβαση να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η προοπτική της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής. Ευελπιστούμε τη βελτίωση μετά την ευρωπαϊκή προσπάθεια».