3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Θα έρθει ενίσχυση στον Ολυμπιακό με 3-4 παίκτες

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 504 Views

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έστειλε συμβόλαια σε 4 παίκτες και αναμένει οτι μέχρι το τέλος του μήνα τουλάχιστον οι 3 θα είναι στο ρόστερ της ομάδας.Ο Κ.Σεραφείμ μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για την μεγάλη νίκη επί του Εθνικού και για την ενίσχυση.

«Ήταν ένα παιχνίδι κρίσιμο για εμάς, ένα παιχνίδι σταυροδρόμι. Πέραν των τριών βαθμών η ομάδα έδειξε πάθος και νοοτροπία που δεν είναι εύκολο για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δείχνει θέληση όλο αυτό και δύσκολα θα πουλήσουμε το τομάρι μας» είπε αρχικά ο κ. Σεραφείμ και πρόσθεσε:

«Εμείς δηλώσαμε εξ’ αρχής ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στην δίψα που έχουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές να παίξουν στην α΄ κατηγορία. Το στοίχημα ήταν πόση διάρκεια θα είχαν και ευτυχώς αντέξαμε και φτάσαμε ως εδώ με απίστευτη συγκομιδή των 15 βαθμών. Εμείς περιμέναμε να ήμασταν κοντά στις ομάδες για να διεκδικήσουμε την παραμονή. Τώρα όχι μόνο είναι κοντά αλλά είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα μας υποχρεώνει να ασχοληθούμε για την ενίσχυση».

Για την ενίσχυση…
«Μόνο δύο άτομα ασχολούνται, εγώ με τον προπονητή. Έχουμε στείλει συμβόλαια και περιμένουμε να στραφούν υπογεγραμμένα για να τους ανακοινώσουμε. Θέλαμε να μην υπάρξει καμιά ανακοίνωση πριν τις 20 Δεκεμβρίου και γι’ αυτό όλες οι δηλώσεις μας παρέπεμπαν μετά τρις 20 Δεκεμβρίου. Σε τέσσερις ποδοσφαιριστές εκφράσαμε το ενδιαφέρον και παρουσιάστηκαν και αυτοί θετικοί να έρθουν στην ομάδα. Με την επανέναρξη των προπονήσεων τουλάχιστον οι τρεις θα είναι μαζί μας».