27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Οι δηλώσεις μετά την κλήρωση του κυπέλλου

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 709 Views

Αμέσως μετά την κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Coca Cola, οι εκπροσώποι των ομάδων έκαναν δηλώσεις.

Απόλλωνας (Φανούριος Κωνσταντίνου):

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί. Ο Οθέλλος μας απέκλεισε το 2015. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό».

ΑΕΚ (Κυριάκος Δημητρίου):

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Είναι θετικό το ότι αποφύγαμε κάποιο ντέρμπι. Θέλουμε να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος του θεσμού. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Νέα Σαλαμίνα (Δημήτρης Λάζος):

«Είναι μια ομάδα (Ολυμπιακός) που είναι στα μέτρα μας. Αποφύγαμε τους παραδοσιακούς διεκδικητές του κυπέλλου. Είναι μια καλή κλήρωση. Θα την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ευελπιστούμε ότι θα περάσουμε στους «8». Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και να ξεφύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Ανόρθωση (Κυριακός Γιάγκου):

«Είναι μια κλήρωση (Αγία Νάπα) με ομάδα Β΄ Κατηγορίας. Η ποιότητα της ομάδας μας είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Χθες είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα και ένα δύσκολο βράδυ. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς, υπήρχαν κάποια κομβικά σημεία για να επανέλθουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές».

Ομόνοια (Ανδρέας Δημητρίου):

«Η Δόξα είναι ένας αντίπαλος που δεν χωρεί καμία υποτίμηση. Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο. Μέσω του θεσμού του κυπέλλου μπορούμε να διακριθούμε, φτάνει να βελτιωθεί η ομάδα αγωνιστικά, αλλά και μέσα από τις μεταγραφές του Γενάρη. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού. Για το αποψινό παιχνίδι, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε για να πλησιάσουμε τις προνομιούχες θέσεις. Η έλευση του κ. Πέτεφ έχει φέρει ενθουσιασμό στις προπονήσεις. Πρέπει να το δούμε στο γήπεδο και να έρθουν οι νίκες».

ΑΠΟΕΛ (Νεκτάριος Πετεβίνος):

«Δεν είναι και η πιο εύκολη κλήρωση. Θα μπορούσαμε να είχαμε και πιο εύκολο, αλλά και πιο δύσκολο αντίπαλο. Θα είναι μετά το τέλος του Γενάρη ο αγώνας. Είναι μια δύσκολη κλήρωση, όμως θέλουμε να προχωρήσουμε».