8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στον Απόλλωνα υπάρχει πάθος για επιτυχία του στόχου

Στον Απόλλωνα υπάρχει πάθος για επιτυχία του στόχου

By on 22 Δεκεμβρίου, 2017 0 597 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη νίκη επί του Ερμή:

«Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι το τρίποντο, ανεξαρτήτως έδρας. Προετοιμαστήκαμε με σοβαρότητα και φρόντισαν οι ποδοσφαιριστές μας με την εμφάνιση τους να εξασφαλίσουν ένα τρίποντο και να δούμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Νομίζω ότι η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του, υποδηλώνουν το τι παρουσίασε ο Απόλλωνας εντός αγωνιστικού χώρου στο ΓΣΖ. Μια ομάδα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, που σκοράρει κατά βούληση και που δεν σταματάει λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Υπάρχει πάθος και διάθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ρόστερ των «γαλάζιων»:

«Εμείς δεν έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς. Ο προπονητής έχει την ικανότητα και την μαεστρία για να χρησιμοποιήσει κατάλληλα όποιον παίκτη έχουμε. Η ποιότητα και η διαχείριση του ρόστερ είναι μεγάλης σημασίας».

Για την βαθμολογία:

«Εμείς βλέπουμε την βαθμολογία αυτή τη στιγμή πως έχει. Πρέπει να ανεβούμε στη πρώτη θέση πρακτικά και όχι στη θεωρία. Πατάμε στο έδαφος και δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο -3. Θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές μας κάποιες μέρες τώρα και να προετοιμαστούμε αργότερα για τον αγώνα με την ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια τον Ιανουάριο:

«Όλοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Έχουμε στο μυαλό μας και το θέμα της φυσικής κατάστασης. Έχουν ήδη δοθεί κάποια ξεχωριστά προγράμματα σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Είναι και το θέμα της διαχείρισης, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες».

Για την ενίσχυση:

«Είναι ξεκάθαρο ότι για να αποκτήσεις ποδοσφαιριστή πρέπει να αποδεσμεύσεις. Για τον κατάλογο Α΄ είναι εξαιρετικά δύσκολο για μεταγραφή, ίσως για τον κατάλογο β΄».

Για τον κόσμο:

«Το βλέπεις και στους δρόμους της Λεμεσού πως ο κόσμος ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα. Το έχει πιστέψει για τα καλά. Με την ΑΕΛ θα εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια».