26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024

ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Ο Ολυμπιακός αξίζει θυσίες…

By on 2 Ιανουαρίου, 2018 0 567 Views

Μέσα από ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κώστας Σεραφείμ στέλνει τις ευχές του στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, σχολιάζει την μεταγραφολογία και δίνει το σύνθημα παραμονής του Ολυμπιακού στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού
Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε τη Δευτέρα να μας οδηγήσει στην παραμονή του Τακτακαλά στην Α κατηγορία, κάτι που στην αρχή του πρωταθλήματος εθεωρείτο ανέφικτος στόχος. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι για το 2018 είναι ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν η ομάδα μας θα ενισχυθεί, αφού η τεχνική ηγεσία θα έχει περισσότερες επιλογές. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ομάδα που θα βγει περισσότερο ενισχυμένη από τη μεταγραφική περίοδο θα είναι ο Ολυμπιακός αφού θα αποκτήσει βάθος.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις της ομάδας μας που γίνονται για μεταγραφική ενίσχυση. Γράφονται πολλά που δεν έχουν καμιά σχέση με τους πραγματικούς μεταγραφικούς στόχους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και κλίμα αναμονής με ψευδείς ημερομηνίες για ανακοινώσεις. Έχετε εμπιστοσύνη στις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκα Πολίτσι, ο οποίος μας έδειξε από τις πρώτες στιγμές της άφιξής του πολύ καλά στοιχεία ευελπιστώντας ότι θα μας βοηθήσει αρκετά. Το επόμενο διήμερο (Τετάρτη ή Πέμπτη) εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και η δεύτερη μεταγραφή ενώ οι υπόλοιπες άλλες δύο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Μας μένουν ακόμη εννιά αγωνιστικές για την επίτευξη του στόχου μας. Ο δρόμος που θα διαβούμε μέχρι το τέρμα δεν είναι απλώς δύσκολος, αλλά πολύ δύσκολος. Όπως και ο δρόμος που διανύσαμε μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είμαστε συνηθισμένοι στα πολύ δύσκολα. Έχουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τις μάχες που θα οδηγήσουν στην παραμονή. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε κοντά για να συμβάλουμε στην επιτυχία. Οι παίκτες μας, μας έδειξαν ότι μας έχουν ανάγκη και ότι η παρουσία μας, τους προσθέτει μεγαλύτερη δύναμη. Αυτή τη νέα ημερολογιακή χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αγωνιζόμενοι εναντίον της Πάφου εκτός έδρας. Στόχος μας η νίκη για να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά από την τριάδα του υποβιβασμού. Έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να το επιτύχουμε. Ας βρεθούμε ακόμη και στην Πάφο για να στείλουμε το μήνυμα ότι για μας οι αποστάσεις δεν μετρούν ότι για μας ο Ολυμπιακός αξίζει θυσίες.
Καλή Ολυμπιακή Χρονιά και Καλή Παραμονή”.