17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Σε ανοδική πορεία η Ομόνοια με δεύτερη σερί νίκη

By on 2 Ιανουαρίου, 2018 0 645 Views

Στο δρόμο με ανοδική πορεία μπήκε η Ομόνοια η οποία έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο αλλά πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη επικρατώντας με 3-0 της Αλκής, και μπήκε με το δεξί στο 2018.
Οι πράσινοι ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και αμυντικά και επιθετικά στο πρώτο μισό του αγώνα και πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Νταρμπισάιαρ στο 16΄. Στο 38΄ η Αλκή έχασε κλασσική ευκαιρία και καπάκι στο 41΄ η Ομόνοια έκανε το 2-0 με ένα μακρινό σουτ του Καντέ και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Στρατηλάτη.
Στην επανάληψη η Αλκή μπήκε με περισσότερες αξιώσεις, πίεσε για ένα γρήγορο γκολ για να μπει ξανά στο παιχνίδια αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 57΄ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Χριστοδούλου αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή. Αντι αυτού η Ομόνοια με πρώτο βιολί τον Χριστοφή ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Λόπες στο 74΄ έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ντεπούτο για τον Μιχαήλοφ κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας μετά την αποβολή του Χριστοδούλου στο 59΄

ΑΛΚΗ (Σ.Δαμιανού): Στρατηλάτης, Ψύχας (75΄ Λοιζίδης), Φραγκέσκου, Ιτούα, Ντιακιτέ, Ντουβεντρού (83΄ Βασίλεφ), Ενγκομό, Ανδρέου (46΄ Μπιλάλ), Σεμέδο, Τιγκρουτζιά, Φαμπρίτσιο

OMONOIA (Ι.Πέτεφ): Χριστοδούλου, Τζαίλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Σοάρες, Λόπες (80΄ Μαδούρο), Χριστοφή, Αντόνια (59΄ Μιχαίλοφ), Νταρμπισάιαρ (90΄ Δημητρίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαμπρίτσιο, Ενγκομό, Σεμέδο (3η)/ Χριστοφή (3η), Μαργκάσα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χριστοδούλου
ΘΕΑΤΕΣ: 2.000
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αβραάμ Τσούκκας, ( Χαράλαμπος Γεωργίου, Ανδρέας Π. Ανδρέου)