3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λείπει ένας τίτλος από την ΑΕΚ και τον θέλει φέτος…

Λείπει ένας τίτλος από την ΑΕΚ και τον θέλει φέτος…

By on 2 Ιανουαρίου, 2018 0 559 Views

Για τα θέματα της ΑΕΚ και τον επικείμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

«Έχουμε κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις απουσίες των τιμωρημένων Λαρένα και Καταλά. θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση μας στην κορυφή της βαθμολογίας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας», είπε αρχικά.

«Όσα στερηθήκαμε πέρυσι, θέλουμε να τα πάρουμε φέτος. Κάναμε άλματα προόδου, πρωταγωνιστούμε, εκπέμπουμε υγεία, αυτό που μας λείπει είναι ένας τίτλος. Γι’ αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα. Δεν θα έρθει ουρανοκατέβατος. Χρειάζεται σκληρή προσπάθεια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θα το παλέψουμε. Αισιοδοξούμε ότι θα έρθει και η ανταμοιβή», πρόσθεσε.

Για τη δήλωση του Ιδιάκεθ ότι είναι σαν… τελικός: «Ο προπονητής θέλησε να καταδείξει τη σημασία του αγώνα. Το κάθε αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι πολύ πιο σημαντικό από το προηγούμενο».

Για την ενίσχυση: «Ο Ρόκα δεν σταματάει ποτέ τις διεργασίες. Το έχουμε ξαναπεί, όταν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε και τον κόσμο».

Για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς που απεβίωσε: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Υπηρέτησε για χρόνια το κυπριακό ποδόσφαιρο με μεγάλη επιτυχία. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».