10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Η Ανόρθωση βλέπει ΑΕΚ και επιθετική ενίσχυση

By on 3 Ιανουαρίου, 2018 0 746 Views

Η αστοχία των επιθετικών της και ιδιαίτερα η ανυπαρξία του Καμαρά που καλύπτει την θέση του σέντερ φορ είναι εκνευριστική πλέον στην Ανόρθωση .Ένας υποφερτός στράικερ θα είχε πετύχει πάνω απο 12 γκολ φέτος με βάση τις κλασσικές ευκαιρίες που έχασε ο Καμαρά ο οποίος δεν έχει ούτε την στοιχωειώδη γνώση του κανανισμού του οφσάιντ με αποτέλεσμα να καταστρέφει και πολλές φάσεις αφού συλλαμβάνεται σε λανθασμένη θέση ενώ ζητά μππάλα.Ασφαλώς η Ανόρθωση με μέσο όρο 18 τελικές σε παιγνίδια παρόμοια με αυτά απέναντι στην Δόξα δεν μπορεί να μην αξιοποιεί ευκαιρίες και να χάννει βαθμούς ή να δυσκολεύεται να φθάσει στη νίκη.Τώρα έχει μπροστά της το παιγνίδι με την ΑΕΚ και το μόνο που θέλει την Κυριακή είναι η νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά επειγόντως και ενίσχυση στην επίθεση. Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την ισοπαλία με την Δόξα:

«Δεν μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το 2018, θέλαμε μόνο τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε, παρά το γεγονός ότι φτιάξαμε αρκετές φάσεις., στοίχισε στο χθεσινό παιχνίδι η επιθετική δυστοκία και η έλλειψε καθαρού μυαλού. Φτιάξαμε 18 τελικές προσπάθειες αλλά δεν βρήκαμε δίχτυα».

Για την δυστοκία στο σκοράρισμα:

«Το γεγονός ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις, χρίζει λύσης. Ο ένας είναι μέσα από τις προπονήσεις και ο άλλος μέσα από την ενίσχυση. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε. Αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Για την ενίσχυση:

«Θα βρούμε παίκτες για παίκτες που μας ενδιαφέρουν και περιμένουμε απαντήσεις. Είπαμε πως το θέμα του επιθετικού να κλείσει να συντομότερο. Έχουν σταλεί προτάσεις και αναμένουμε απαντήσεις. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση σέντερ φορ, ακολούθως θα γίνει άλλη μια κίνηση στην επίθεση και αναλόγως στη συνέχεια θα δούμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια».

Για τον Μπανταλόφσκι:

«Ο προπονητής ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως είναι εκτός ομάδας».

Για τους Καμαρά και Άλβες:

«Δεν έχει ενημερωθεί κάποιος από τους δυο. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή».

Για τον τραυματισμό του Σιεχού:

«Δέχθηκε ένα χτύπημα, αποχώρησε ως τραυματίας. Θα περάσει σήμερα από εξετάσεις και αξονικό τομογράφο. Δεν θα κάνουμε τώρα μια γνωμάτευση, αναμένουμε την ενημέρωση από τους ιατρούς».

Για τα δημοσιεύματα για τον Νιγηριανό:

«Δεν έχει φθάσει καμία επίσημη πρόταση για τον Σιεχού».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι, να κάνουμε σωστά αυτά που χρειάζονται απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες βαθμών για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι».