17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΦ: Όταν φτιάξω την ομάδα εγώ θα μπορώ να υποσχεθώ κάτι άλλο

ΠΕΤΕΦ: Όταν φτιάξω την ομάδα εγώ θα μπορώ να υποσχεθώ κάτι άλλο

By on 3 Ιανουαρίου, 2018 0 772 Views

Μετά τη νίκη επί της Αλκής, ο προπονητής της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Καλή χρονιά σε όλους. Όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τις ευκαιρίες μας θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Στην επανάληψη δεν ήταν καλό από πλευράς θάματος. Όταν μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μου άρεσε πολύ. Μετά από μια όμορφη κομπίνα κάναμε το 3-0. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τακτικά και ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αλκής».

Αν σιγά σιγά η ομάδα εμπεδώνει τη φιλοσοφία του: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Για μένα είναι σημαντικό ότι η ομάδα δείχνει αντίδραση και ότι προσπαθούμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτό που θέλω. Προηγουμένως ξέχασα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήταν πολύ σημαντικοί για το τρίποντο. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι”.

Αν μπορεί η Ομόνοια να πρεσάρει για μεγαλύτερα διαστήματα μέσα στο ματς…
“Σίγουρα μπορούμε αλλά χρειάζεται χρόνος και καλό συγχρονισμό ανάμεσα στους παίκτες. Ανάλογα με τους παίκτες που έχω κάνω και εγώ το πλάνο μου”

Αν θα έρθουν παίκτες με διαφορετικό προφίλ…
“Η μεταγραφική αυτή είναι πολύ δύσκολη. Για να βρεις ένα πολύ καλό παίκτη πρέπει να είσαι και τυχερός. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι. Μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ τώρα. Όταν φτιάξω την ομάδα εγώ θα μπορώ να υποσχεθώ κάτι άλλο. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι όποιος παίζει να δίνει το 100 τοις 100”.

Σε ποιές θέσεις θα ενισχυθεί η Ομόνοια…
“Όταν πάρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή και υπογράψει θα το ξέρετε όλοι”.

Αν έχει υπόψη του συγκεκριμένους παίκτες…
“Έχω κάποιους υπόψη αλλά δεν είναι σωστό να πούμε κάτι όταν δεν υπάρχουν υπογραφές”.