19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

H Aλκή έτοιμη να αντικαταστήσει τον Σεμέδο…

By on 5 Ιανουαρίου, 2018 0 450 Views

Για όλα όσα αφορούν την Αλκή μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της ομάδας Άντης Λόππας.

Για την πρόταση της Σαρλερουά για τον Σεμέδο…
«Πήραμε μια πρόταση γραπτή την οποία απορρίψαμε. Κάναμε την δική μας αντιπρόταση και περιμένουμε σήμερα να έρθει άλλη πρόταση. Είναι ανοικτό το θέμα. Επειδή συζητήθηκε το όνομα του Σεμέδο έντονα είχαμε υπόψην για τυχόν αποχώρηση του και το προπονητικό τιμ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για αντικατάσταση του Σεμέδο. Ο προπονητής βρήκε ποδοσφαιριστή».

Για τον Φαμπρίτσιο…
«Ναι ακούγονται πολλά για τον Φαμπρίτσιο αλλά επίσημο δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας. Ανεπίσημες κρούσεις έγιναν σε συνεργάτες μου αλλά επίσημα τίποτα. Αν φύγει ο Σεμέδο με τα χρήματα που θέλουμε δεν θα δώσουμε τον Φαμπρίτσιο καθώς θα αποδυναμωθεί πολύ η ομάδα».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ…
«Μπορεί να είναι έτοιμος και ο Πάρντο, ελπίζουμε να προλάβει. Το είπα και πριν την Ομόνοια ότι πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια μετά το ΑΠΟΕΛ χωρίς να θέλω να πω ότι θα πάμε για να παραδοθούμε στη Λευκωσία. Παίζουν και οι δύο νέες προσθήκες, επιστρέφει και ο Πιεράτσι. Θα πάμε με ένα δυνατό σύνολο, σχεδόν φουλ και με το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών ποιος ξέρει».

Για την μάχη του υποβιβασμού;
«Εύκολα ή δύσκολα θα αποφύγουμε τον άμεσο υποβιβασμό. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για το δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος για να έχουμε μια ασφάλεια».

Για τις αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ομόνοιας…
«Δεν θέλω να πω κάτι, ήταν ένα ατυχές συμβάν τότε. Εγώ είδα το παιχνίδι με τον κ. Τζιωνή, είναι άψογες οι σχέσεις μας και είναι ένα θέμα που θα περάσει».