4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Πριν ιδρώσει …καθάρισε με τεσσάρα το ΑΠΟΕΛ

By on 7 Ιανουαρίου, 2018 0 548 Views

Δεν ζεστάθηκαν καλά καλά και πριν ιδρώσουν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ καθάρισαν με άνετη νίκη από το πρώτο ημίχρονο 4-0, πλησίασε την κορυφή στον έναν βαθμό και έχει και δύο παιχνίδια στο χέρι.Η Αλκή δ΄χθηκε γρήγορα γκολ και στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η ομάδα του Δώνη ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, ήταν και εύστοχη και κατάφερε να βάλει τέσσερα γκολ. Νωρίς στο 9΄ με τον συνήθη τρόπο του ο Εμπεσίλιο με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 28΄ ο Μοράις με πέναλτι έκανε το 2-0 (το πέναλτι το κέρδισε ο Ντε Καμάργκο). Στο 32΄ ήταν η σειρά του Ρολάντ Σάλαι να σκοράρει κάνοντας το 3-0, ενώ στο 37΄ ο Ντε Καμάργκο έκανε το 4-0.
Η ομάδα έριξε στροφές στην επανάληψη, διαχειρίστηκε άψογα το υπερ της σκορ, ο Δώνης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς για να πάρουν ρυθμό όπως ο Εφραίμ αλλά περισσότερο ο Νικόλας Ιωάννου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και τα κέρδη ήταν πολλά.
Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για το ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα τρέχει στο πρωτάθλημα ένα σερί με δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα (8 νίκες και 2 ισοπαλίες).

ΑΠΟΕΛ (Γ.Δώνης): Πέρεθ, Λάγο (71΄ Ιωάννου), Εμπεσίλιο, Ντε Καμάργκο (71΄ Αλεξάνδρου), Ζαχίντ, Σάλαι (60΄ Εφραίμ), Πολιάκοφ, Μοράις, Μερκής, Σόουζα, Αλωνεύτης

ΑΛΚΗ (Σ.Δαμιανού): Στρατηλάτης, Χαραλάμπους, Ντουβεντρού, Ιτούα, Πιεράτσι, Φαμπρίτσιο (46΄ Βασίλεφ), Ρούκα, Μπιλάλ (85΄ Μανώλη), Ντιακιτέ, Γκλομπάρντ, Ψύχας (60΄ Λοιζίδης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλαι (3η), Εμπεσίλιο (3η)

Διαιτητής: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής: ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΥ
Παρατηρητής:ΑΝΔΡΕΑΣ Λ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ