4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Απογοήτευση αλλά γυρίζει σελίδα η ΑΕΚ

By on 8 Ιανουαρίου, 2018 0 667 Views

Απογοήτευση προκάλεσε στην ΑΕΚ η ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.Όχι γιατί είναι καταστροφή να χαθεί ένα ντέρμπι εκτός έδρας αλλά γιατί το παιγνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς και με ψυχολογικό αβαντάζ το γρήγορο γκολ.Αντι να βοηθήσει το γκολ φάινεται ότι έκανε ζημιά αφού στη συνέχεια η ΑΕΚ δεν είχε την δική της αγωνστική νοοτροπία αλλά κάτι άλλο…με αποτέλεσαμα να μην σκοτώσει το παιγνίδι με δεύτερο γκολ αφού η αλήθεια είναι ότι δεν το κυνήγισε.Ξάφνιασε το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετά απο το γρήγορο γκολ γύρισε στην άμυνα και στο ροκάνισμα του χρόνου κάτι που δεν ταιριάζει στο στύλ της με αποτέλεσμα να δώσει χρόνο στην Ανόρθωση να συνέλθει από το σοκ του 0-1 και να κάνει την ανατροπή με τρία γκολ.Η λάθος προσέγγιση του αγώνα και ο τρόπος διαχείρισης του προβαδίσματος πήγωσαν την ομάδα του Ιντιακέθ που στο τέλος αποχώρησε εκνευρισμένος και ουσιαστικά δεν έκανε δηλώσεις για τον αγώνα,αλλά η αλήθεια είναι ότι για την ήττα η ευθύνη βαρύνει τον ίδιο και τους παίκτες του .
Για την ήττα και την συνέχεια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπ΄ροσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε. Έχει διακοπεί ένα μεγάλο αήττητο σερί. Ξεκινήσαμε το παιγνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, κάναμε καλή διαχείριση αγώνα στο α’ μέρος, αλλά στο β’ η εξέλιξη ήταν διαφορετική και δεχθήκαμε τρία γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι και μας προκαλεί απογοήτευση που δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος, γυρίζουμε σελίδα, κρατάμε τα θετικά και διορθώνουμε αρκετά από τα αρνητικά».

«Κοιτάμε τους τρόπους για να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Για Ιδιάκεθ: «Πάνω στην ένταση, στον εκνευρισμό, δεν ήθελε να πει κάποια περισσότερα πράγματα»

Είχατε παράπονο για διαιτησία: «Απασχολεί τους αρμόδιους, δεν θα μιλήσουμε δημόσια»

Αγωνιστικά: «Μπαίνουμε σε ρυθμούς Άρη από την Τετάρτη. Αύριο έχουν ρεπό, σήμερα έγινε αποθεραπεία. Θα δούμε την κατάσταση των Τρισκόφσκι και Μουρίγιο τις επόμενες μέρες».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη».