2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Κυρία με προσωπικότητα και χαρακτήρα

By on 8 Ιανουαρίου, 2018 0 697 Views

Αυτή και αν ήταν νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία και ψυχολογίας.Η Ανόρθωση δεν είχε περιθώρια για απώλειες στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ γιατί θα έχαννε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη.Όπως άρχισε μάλιστα ο αγώνας την έζωσαν μαύρα φίδια ωστόσο για άλλο ένα παιγνίδι κατάφερε να φέρει τα κάτω πάνω και να πάρει πανάξια μια νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να αφήσει την Ανόρθωση 6 βαθμούς πίσω …Ο Αζάρ ήταν ο παίκτης που πήρε στους ώμους του την επίθεση και με δυο ασιστ βοήθησε στην ανατροπή αλλά η αλήθεια είναι οτι στο β ΄ημίχρονο όλοι υπερέβαλαν εαυτούς για να φθάσουν στην επιτυχία.
Στην Ανόρθωση κρατάνε μόνο τη νίκη και βλέπουν μπροστά με τη σκέψη και στην ενίσχυση αφού η ομάδα χριάζεται να εμπλουτίσει το ρόστερ της.Θα μπορούσε να εκφράσει παράπονα για την διαιτησία άφού ένα πέναλτι μπορούσε να της δοθεί ενώ υπήρξε ανοχή στες πολλές σκόπιμες καθυστερήσεις που άρχισε ο αντίπαλος από το 5΄όμως δεν αποπροσανατολίζονται στο Α.Παπαδόπουλος αφού έχουν μπροστά τους τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα την Τετάρτη και ακολούθως το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ…

«Θέλαμε πολύ τη νίκη μετά τα δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Ήταν μια ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αρκετός κόσμος πίστεψε ότι θα επαναλαμβανόταν το σενάριο του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές, όμως, έψαξαν την αντίδραση. Το πείσμα και η αποφασιστικότητα έφερε την ισοφάριση και ακολούθως τη νίκη. Την αξίζαμε και τη δικαιούμασταν. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Πάντα οι νίκες στα ντέρμπι δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Τίποτα δεν κερδήθηκε. Αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αν θεωρεί ότι αυτή η επιτυχία έστειλε μηνύματα…

«Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια. Μέχρι στιγμής η ομάδα καταφέρνει σε σημαντικά σημεία να επανέρχεται και να δείχνει χαρακτήρα, μέταλλο και προσωπικότητα».

Για τον Αμπντελαουέ και την ενίσχυση…

«Ρωτήθηκε και ο ίδιος ο προπονητής. Είπε ότι ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν το σύνολο. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Πολύ σύντομα ίσως και αυτή τη βδομάδα να προκύψουν εξελίξεις».