6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή ο Απόλλωνας (Εύκολη νίκη στην Πάφο)

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή ο Απόλλωνας (Εύκολη νίκη στην Πάφο)

By on 10 Ιανουαρίου, 2018 0 388 Views

Ο Απόλλωνας κέρδισε 2-0 την Πάφο στον πρώτο του αγώνα που αναβλήθηκε και πλησίασε την κορυφή έχοντας ακόμα δυο αγώνες λιγότερους.

Τα γκολ του Απόλλωνα στη δίκαιη νίκη του ππετυχαν οι Σαρδινέρο και Μαγκλίτσα
Το παιχνίδι:

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλισε το πρώτο δεκάλεπτο στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφο να είναι αυτή που απείλησε για πρώτη φορά στο 14΄ όταν ο Γκάμποβς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ήταν άστοχο. Στο 18΄ ήρθε η απάντηση από τον Απόλλωνα που άνοιξε μάλιστα το σκορ με τον Σαρδινέρο. Ο Πέδρο έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά και ο Ισπανός επιθετικός νίκησε με κεφαλιά τον Κόπριβετς. Οι «γαλάζιοι» είχαν τον έλεγχο του ματς και έφθασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 26΄ με τον Γιάκολις που πλάσαρε πάνω από τον Κόπριβετς αλλά ο Γκάμποβς πρόλαβε και έδιωξε προ της γραμμής. Ακολούθησαν άλλες δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τους Ντα Σίλβα και Σαρδινέρο ενώ η Πάφος έφθασε στην ισοφάριση στο 42ο λεπτό αλλά το γκολ του Σικόρσκι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Σταύρου που υποδείχθηκε ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης, καλυπτόταν.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι για να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ και γύρουν ακόμη περισσότερο την πλάστιγγα προς το μέρος του. Η πίεση είχε αποτέλεσμα αφού με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μετά από κόρνερ του Πέδρο, ο Μαγκλίτσα έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ στο κίνηση και ζευγάρωσε τα γκολ της ομάδας του. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ αλλά και συντήρηση δυνάμεων και στο φινάλε πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη, επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο του φαβορί. Αυτή ήταν η 11η φετινή νίκη του Απόλλωνα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζάντζα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Kώστας Ψευδιώτης.

ΒΟΗΘΟΙ: Ιωάννης Λαζάρου, Μιχάλης Μαρίνου.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Χόριτς, Σικόρσκι, Ντεούλ(62΄ Ζαχαρίου), Γκάμποβς, Σταύρου(74΄ Δημοσθένους), Γιαγκουδάκης, Φυλακτού, Ταραβέλ, Τζάνζα, Γκουλόν(26΄ Πικραμένος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Σακέτι, Άλεξ(75΄ Ζελάγια), Πέδρο, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σαρδινέρο(81΄ Χατζηβασίλης), Γιάκολις(64΄ Παπουλής), Άλεφ, Μάγκλιτσα.