1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στενή νίκη για την Ανόρθωση με γκολ από την …άμυνα.Ζωντανή η Αγία Νάπα

Στενή νίκη για την Ανόρθωση με γκολ από την …άμυνα.Ζωντανή η Αγία Νάπα

By on 10 Ιανουαρίου, 2018 0 586 Views

H Aγία Νάπα δεν επέτρεψε στην Ανόρθωση να εξασφαλισει σκορ πρόκρισης και με γκολ στις καθυστερήσεις μείωσε σε 3-2 και με αυτό το σκορ βάζει δύσκολα στον Λέβι για τον επαναληπτικό.Ασφαλώς η Ανόρθωση παραμένει φαβορί για την πρπόκριση αλλά θα χρειαστεί σοβαρότητα και προσππάθεια στον επαναληπτικό.Η Αγία Νάπα στάθηκε καλά στον αγώνα και δυσκόλεψε την Ανόρθωση που έχασε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει σκορ ασφαλείας καιθα χρειαστεί να ιδρώσει στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΓΚΟΛ
45+2΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση. Ο Ντουγκλάο με κεφαλιά βρήκε τον Βίκτορ στην περιοχή, ο αρχηγός γύρισε ξανά στον Ντουγκλάο ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

58΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Αγία Νάπα. Μετά από κόρνερ έδιωξαν οι αμυντικοί της Ανόρθωσης και ο Φερνάντες με ένα ξερό σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

68΄ ΓΚΟΛ. 2-1. Εκτέλεση φάυλ του Πράνιτς και με κεφαλιά ο Σίλντενφελντ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Παναγιώτου.

70΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Μπαλιά του Πηλέα και με όμορφη γυριστή κεφαλιά ο Καμαρά έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Παναγιώτου.

90+3΄ ΓΚΟΛ. 3-2. Ωραία κίνηση από τον Ομάρ και ωραίο τελείωμα από τον επιθετικό της Αγίας Νάπας που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Αρούς, Σιεχού, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πηλέας, Οικονομίδης (67΄ Πράνιτς), Ζοάο Βίκτορ, Καρλίτος (67΄ Σισέ), Αμπντουλάγεφ, Καμαρά, Άλβες (59΄ Ράγιος)

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (Μ.Κκαράς): Παν. Παναγιώτου, Παρ, Παναγιώτου, Φερνάντες, Παπαδόπουλος (72΄ Μάρκου), Ομάρ, Στυλιανού (77΄ Λαίφης), Χαλίφα, Γιουκάρης (60΄ Σλόουε), Λαφάρζ, Περατικός, Γκονζάλες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαλίφα,Aζάρ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μάριος Δημητριάδης, Παύλος Γεωργίου