1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Γρήγορη και εύκολη νίκη για την Ομόνοια

By on 13 Ιανουαρίου, 2018 0 604 Views

Με τη φόρα της η Ομόνοια πέτυχε 4η σερί νίκη κερδίζοντας γρήγορα και εύκολα τον Ερμή με 3-0 και θα μπει στα δύσκολα που ακολουθούν με καλύτερη ψυχολογία.
Δυο γκολ πέτυχε ο Χριστοφή και ένα του Ντάρμπισαϊαρ. Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Βύντρα.

Το παιχνίδι:

Φουριόζα ξεκίνησε το παιχνίδι η Ομόνοια που μέσα σε ένα δίλεπτο σημείωσε δυο γκολ και έβαλε γερές βάσεις για να φθάσει στην 4η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 4ο λεπτό ο Λόπες δεν σημάδεψε σωστά από κοντινή θέση ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χριστοφή εκμεταλλεύθηκε το λάθος διώξιμο του Ιμερέκοφ και επέστρεψε με γκολ. Προτού πάρουν ανάσα στον Ερμή μάζεψαν για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα τους αφού στο 7ο λεπτό ο Κατελάρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Σωφρονίου. Ο ξέφρενος ρυθμός που έδωσε η Ομόνοια κόπασε στη συνέχεια, με τον Ερμή να βρίσκει χώρο για να βγει μπροστά αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά την εστία του Μιχαϊλοφ. Στο φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα του Πέτεφ είχε δυο καλές στιγμές με τον Ντάρμπισαϊαρ για να ανεβάσει ακόμη πιο πολύ τον δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο μόλις λεπτό της επανάληψης το «τριφύλλι» είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρει αέρα τριών τερμάτων αλλά ο Χριστοφή μπροστά από την εστία και δεχόμενος πίεση, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφθασε τελικά σε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 64΄ με δυνατό σουτ, έπειτα από ατομική ενέργεια, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για τους «πράσινους» που έκαναν διαχείριση του σκορ μέχρι το φινάλε. Πέραν από τον Χριστοφή είχαν πολύ καλή παρουσία οι Αντόνια και Τζαϊλσον, ενώ η προσοχή είναι πλέον στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, την ερχόμενη Τετάρτη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατελάρης (3η)/ Μοντέριο, Ράντου, Νταρμτσέφσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου

ΒΟΗΘΟΙ: Ιωάννης Λαζάρου, Μάριος Δημητριάδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαϊλοφ, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Καντέ, Μαδούρο, Άλεξ, Χριστοφή(89΄ Φιλιώτης), Αντόνια(80΄ Βύντρα), Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ.

ΕΡΜΗΣ: Σωφρονίου, Σανδραβέλης, Ιμερένκοφ, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Πατσέκο, Τσίνα(69΄ Ψάλτης), Νταμσέβσκι, Μπάουμαν(55΄ Ζαχάρια), Μοντέιρο(79΄ Θεοδώρου).