2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια πρέπει να έχει συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα.Τι ισχύει για Σεμέδο…

Η Ομόνοια πρέπει να έχει συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα.Τι ισχύει για Σεμέδο…

By on 16 Ιανουαρίου, 2018 0 588 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν…
«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα έχει ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες με την δική τους ιστορία. Ο στόχος της Ομόνοιας είναι να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Ο Απόλλωνας είναι η μόνη αήττητη ομάδα και από την παρουσία του δικαιολογημένα είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Εμείς είμαστε σε ανοδική πορεία και αγωνιστικά και σε δυναμική. Αυτό που ψάχνουμε είναι μέσα από νικηφόρα αποτελέσματα να μπούμε ξανά σε πορεία να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Υπάρχει χρόνος για να καλύψουμε το έδαφος και για να γίνει αυτό πρέπει να έρθουν νίκες. Ζητούμενο είναι η διάρκεια και τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου να μπούμε σε πορεία επαναδιεκδίκησης των στόχων μας. Σε ένα ντέρμπι τα οφέλη είναι περισσότερα από τρεις βαθμούς».

Πως εκλαμβάνετε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες;
«Είναι ευχάριστο που η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση και ατομική και ομαδική και είναι σημαντικό που η βελτίωση συνδυάζεται και με νικηφόρα αποτελέσματα. Ναι μεν μας ικανοποιούν οι 12 βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια αλλά δεν μας αρκούν, πρέπει να έχουμε συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα».

Για την διαχείριση του ρόστερ στα συνεχόμενα ντέρμπι…
«Ο Βύντρα δεν παίζει με τον Απόλλωνα. Είναι δύο παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο και θεωρούμε ότι η ομάδα είναι σε θέση να τα δώσει. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι καλά δουλεμένη για να ανταπεξέλθει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όσον αφορά το βάθος στο ρόστερ αυτό θα φανεί μέσα από τα αποτελέσματα. Στόχος είναι να βγούμε και πιο δυνατοί μέσα από την μεταγραφική χωρίς να ξεφεύγουμε από τα οικονομικά πλαίσια. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Ο προπονητής κατέθεσε τις απόψεις του για το πώς πρέπει να κινηθούμε και βρισκόμαστε σε πορεία υλοποίησης των αποφάσεων αυτών. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί η ομάδα και να διατηρηθεί και εντός των οικονομικών πλαισίων που έχουν τεθεί».

Για το θέμα της ενίσχυσης…
«Αυτό που λέμε στον κόσμο είναι να κάνει υπομονή. Σεβόμαστε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου αλλά προτιμάμε να μην πούμε δημόσια κάτι. Δεν έχουμε και πολλές μέρες».

Για την απόκτηση τερματοφύλακά…
«Η τεχνική ηγεσία ήθελε αν ενισχύσει την ομάδα τερματοφυλάκων για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Θέλαμε να έχουμε τέσσερις τερματοφύλακες. Τώρα συμπληρώθηκε η ομάδα. Σε καμιά περίπτωση η απόκτηση τερματοφύλακα δεν αποτελεί άρση εμπιστοσύνης προς τους υπόλοιπους».

Για τον Γουίλι Σεμέδο…
«Ο Σεμέδο ενδιαφέρει και αξιολογείται αλλά δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτε περισσότερο».

Εκτιμάτε ότι ήταν σωστή η απόφαση αλλαγής προπονητή;
«Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι για εμάς δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης των δύο προπονητών του πρώην και του νυν. Ο κ. Χριστοδούλου είναι πολύ καλός προπονητής, έδειξε και ο κ. Πέτεφ ότι είναι καλός προπονητής. Το ότι δεν ήρθαν τα αποτελέσματα με τον κ. Χριστοδούλου είναι θέμα της ομάδας, δεν φταίει ένας όταν δεν έρχονται. Η ευθύνη βαραίνει όλους όταν είσαι ομάδα. Σημασία έχει ότι η αλλαγή προπονητή κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει».

Για τον Κανού και τον Εκίθα…
«Ο Κανού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα αυξάνει τις εντάσεις. Εκτιμάτε ότι θα είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε περίπου 3 εβδομάδες. Ο Εκίθα ακολουθεί κομμάτια της προπόνησης και καθημερινά αυξάνει εντάσεις και αυξάνει τον χρόνο στο κανονικό πρόγραμμα. Αν πάει έτσι τότε τον Φεβρουάριο θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σημειώνει βελτίωση».

Για τον κόσμο…
«Δυστυχώς η εικόνα στις κερκίδες την Τετάρτη δεν θα αποτελεί διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μέχρι χθες οι φίλοι της ομάδας μας πήραν 200 εισιτήρια. Φαίνεται ότι αυτό το μέτρο διώχνει τον κόσμο. Η αδυναμία της κοινωνίας να βρει αυτούς τους λίγους τιμωρεί τους συλλόγους. Όσο και αν έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας αφήνουμε στην κρίση του καθενός αν θα πάει στο γήπεδο με την μέθοδο της ταυτοποίησης»>

Για την κατάσταση του Λοίζου Κουκουμά…
«Η ανταπόκριση είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε όλους που ευαισθητοποιήθηκαν στήριξαν την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου και καλούμε ξανά τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τον Λοίζο για να κερδίσει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Είναι στο Ισραήλ και κάνει κάποιες πολυδάπανες θεραπείες».